Általános iskolákban elfogadott az orr piercing?
Az iskolának adott a szabályzata.
Azt be kell tartani.
Nálunk még gimibe se engedték.
Most le leszek pontozva, de szerintem egy 13 évesnek orrpc nagyon prolis.
Én biztos nem enegedném.. általános iskolás még kiskorú gyermek,nem értem hova a f.szba akar mindegyik hamar felnőni...
Gimiben, 16-17 körülig simán ráérne..
Nálunk általános suliban a körömfestést nem engedték, nemhogy piercinget. Sőt, még gimiben se voltak annyira toleránsak az arcon levő piercingekkel, ott is beszólogattak a tanárok azoknak, akiknek volt. Meg mondták nekik, hogy szedjék ki, aztán volt aki kiszedte, volt aki nem.
Amúgy egy 13 évesnek én nem engedném a piercinget. 16 évesnek pl. igen, 13 évesnek nem. Egy 13 éves még egy kislány, ne legyen piercingje. Ha meg is engedik neki a suliban, a tanároknak is meg lesz a véleményük, az biztos.
Minden iskola egyéni házirenddel rendelkezik, szóval első körben én azt nézném át. Ha konkrét említés nincs benne, érdemes az iskolavezetéshez fordulni.
Ne érts félre, nem nyaggatásból vagy képmutatásból írom, hiszen nekem is vannak piercingjeim, de bármennyire szerettem volna már fiatal koromban őket, vártam vele a 17. születésnapomig. Nem azt mondom, hogy bizonyos életkorig nem való az embernek testékszer, inkább azt, hogy nem véletlen alkotják ezeket a “szigorú” szabályokat az iskolák. Én speciel feleslegesnek tartanám az ezzel járó cécót meg hisztit, amit a tanári kartól elkezdve a többi szülőn át az osztálytársakig mindenki leművelhet majd miatta. Szerintem bírja még kicsit ki a húgod, gimiben már annyira ennek nincs súlyos vonzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!