A köldökpiercinget (frisset) még a csapivíz sem szabad h érje? Szal amikor tusolok, akkor hogy csináljam? Vagy érheti víz? Hogy van ez?
bizsu az egész igen.
és szerintem érheti víz :D legalábbis miután bnőmnek szúrtam utána érte víz,persze mellette ápolta és kutya baja nem lett :D
1. Köldökpiercing nem lehet bizsu, a pálca orvosi fémből van (hacsaknem valami kínaiban vetted 300 Ft-ért)
2. Ilyen módon érheti víz, csak kádba és medencébe nem lehet menni, mert ott tovább vagy benne és csak a vízben pállik be a piercing és ettől gyakorlatilag berohad. De a folyóvíz az más tészta. Hacsak nem másfél órákat állsz zuhany alatt akkor nem lesz gond.
Hát 1200 dinért vette a barátnőm Németországban :D
de aztmondja h bizsu, akk tényleg a pálcája nem bizsu? csak a bogyók?
nemnem, pár perc alatt készvagyok a tusolással (általában) :P
ha csak letusolsz akkor tényleg semmi baja nem lesz tőle
egyébként ha ennyire félsz és tutira akarsz menni hogy elkerüld az esetleges gyulladást a gagyi piercingtől akkor max vegyél 1 orvosi fémet (ezüstöt nem ajánlom mert nekem nagyon hamar befeketedik)
Orvosi fém ékszer van, majd augusztus végefelé szúratom :D
köszi a válaszokat ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!