Nem kiborító,hogy sminkelve milyen szépek tudunk lenni,nélküle meg mennyire nem?
Nem.
Én nem azért sminkelek, mert az önbizalomhiány hajóján hánykódok, hanem azért, mert néha úgy érzem ki akarok emelni ezt-azt.
Sminkkel gyakorlatilag bárki lehet szép, míg nélküle nem mindenki az. De ha valaki nem szép, mégis olyan kisugárzása van, hogy az arcát figyelembe se vesszük, akkor az is valami, sőt fontosabb mint a vakolat.
Biztos tudod, hogy nem sminkelhetsz orokke.
En sosem sminkelek, nem is tudom hogy kell.
Ha ajanlhatok valamit, kezdj el egyre kevesebb sminket hasznalni. Nem kell naprol-napra, inkabb csak hetente. Igy konnyebbeb megszokod a sajat arcod, esetleg masok is.
De ne felj felvallalni a sminktelen arcod, hiszen az az igazi ened.
Nem, en ritkán sminkelek es akkor is azert mert kedvem van hozza.
Nekem is vannak karikaim, szeploim is es akkor mi van? Megtanultam elfogadni őket
Én a lehető legszelídebben sminkelek. Szemöldökömnél csak ki szedem a kilógó szálakat, nem festem meg. Nyáron ha megyek valahova, maximum csak szempilla spirál, mert az alapozó az izzadság miatt lefolyik az arcomról. Télen, tavasszal és ősszel kevés alapozó használok, de csak ha megyek valahova.
Ápold szépen az arcodat, használj megfelelő arclemosót, valami hidratáló krémet, illetve hideg vízzel mosd az arcod és szép lesz a bőröd 😊 nem jó nehezíteni az arcodat a sok sminkkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!