Csak engem idegesít hogy már évek ota sminkelek, de nemtudok olyan profin mint videós vagy instás sminkesek, csak nézem miket alkotnak én meg akarhogy gyakorlok nem megy valami tipp? Komolyabb szintu sminkelesre gondolok
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 15:10
1/6 anonim válasza:
Megfelelő termékeket használsz?
Amúgy instán sok smink van utólag feljavítva photoshoppal
2/6 anonim válasza:
Használd te is a beauty app-et, mint ők
3/6 anonim válasza:
Ez engem is zavart, de aztán kerestem kifejezetten kezdőknek szóló, beginner videókat és azokból rengeteget tanultam. Vagy esetleg még a hack videók is jók.
4/6 anonim válasza:
Ennyi a titok : [link]
mint látod a legtöbb insta smink élőbe nemis néz ki olyan jól hiszen megszerkesztik utólag
5/6 anonim válasza:
igen jól mondja az előttem szóló. Plusz a youtube videókon is másmilyennek tűnnek mint élőben. Valami olyan fény bigyót raknak az aruck elé, ami előnyösen világitja meg őket.
Meg a másik, hogy profi drága cuccokkal dolgoznak, nem ilyen drugsture make-uppal.
De pl mindennapra nem is ajánlatos szerintem olyan magas fedésű alapozót hordani.
És a műszempilla sokat dob a sminken meg az egész összképen.
6/6 anonim válasza:
Az előttem szólók mindent elmondtak. Nekem sem lesz porcelán bőröm, hiába teszem fel a legjobb termékeket, profi technikával, viszont képen vagy videón sokszor annyira szép, mintha már nem is én lennék. Meg vannak még ugye az appok, effektek, amiket használnak, megvilágítás, ami pl a kontúr szempontjából nagyon hasznos, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!