Az essence eclipse kollekció átlátszó, csillogós púderéről mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Fixálja az alapozót?2010. aug. 4. 02:44
1/6 anonim válasza:
egyik barátnőm megvette és kipróbáltuk, rettenetes, csupa csillogó villogó, nem tudom ki akar fénylő csillogó arcbőrt mintha zsíros lenne, de az tuti nem normális. senkinek nem ajánlom.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 5. 22:36
3/6 anonim válasza:
mivel ez nem a púder funkciót látja el, nyilván nem kened fel az egész fejedre -.-" highlighternek való és annak meg teljesen jó!
4/6 anonim válasza:
Nekem ahhoz hasonló van, de nem eclips, hanem Glam Rock (tavajelőtt télen lehetett kapni asszem) kollekcióból. Én úgy szoktam használni, hogy ilyen cselés szemhéjbigyót viszek fel a szemhéjamra, és arra teszem rá sminkecsettel, úgy nagyon ünnepi smink lesz^^
5/6 anonim válasza:
Mit vártál milyen lesz? Ha már Eclipse... Kimész a napra aztán szikrát szórsz mint a diszkógömb meg a Pattiszon fiú. Az a dóga neki :P Ha szerencséd van, annyira fixálja, hogy szoborkeménységű lesz az arcod tőle.
Oké, hülyeséget félretéve, pont ma néztem őket és elég gagyik ezek a cuccok. A sima essence tök jó, de ezeket 12 éveseknek tervezték.
6/6 A kérdező kommentje:
ok,köszi :)
2010. aug. 6. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!