Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az essence eclipse kollekció...

Az essence eclipse kollekció átlátszó, csillogós púderéről mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Fixálja az alapozót?
2010. aug. 4. 02:44
 1/6 anonim ***** válasza:
egyik barátnőm megvette és kipróbáltuk, rettenetes, csupa csillogó villogó, nem tudom ki akar fénylő csillogó arcbőrt mintha zsíros lenne, de az tuti nem normális. senkinek nem ajánlom.
2010. aug. 5. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 5. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
mivel ez nem a púder funkciót látja el, nyilván nem kened fel az egész fejedre -.-" highlighternek való és annak meg teljesen jó!
2010. aug. 6. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ahhoz hasonló van, de nem eclips, hanem Glam Rock (tavajelőtt télen lehetett kapni asszem) kollekcióból. Én úgy szoktam használni, hogy ilyen cselés szemhéjbigyót viszek fel a szemhéjamra, és arra teszem rá sminkecsettel, úgy nagyon ünnepi smink lesz^^
2010. aug. 6. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Mit vártál milyen lesz? Ha már Eclipse... Kimész a napra aztán szikrát szórsz mint a diszkógömb meg a Pattiszon fiú. Az a dóga neki :P Ha szerencséd van, annyira fixálja, hogy szoborkeménységű lesz az arcod tőle.

Oké, hülyeséget félretéve, pont ma néztem őket és elég gagyik ezek a cuccok. A sima essence tök jó, de ezeket 12 éveseknek tervezték.

2010. aug. 6. 20:37
 6/6 A kérdező kommentje:
ok,köszi :)
2010. aug. 6. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!