Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sebes ujjal körmöshöz menni?

Sebes ujjal körmöshöz menni?

Figyelt kérdés

A héten sikerült felsebezni az ujjamat. Nem tudom pontosan elmagyarázni, az ujjam oldalát, de ott, ahol a köröm van. Kb mintha oldalról beszúrodott volna valami a köröm alá, olyan jellegű a seb, tehát közvetlen a köröm-bőr találkozása (ahonnan a bőrszálkák is ki szoktak szakadni).

Röviden: seb, nagyon a körömnél. Lehet ezzel körmöshöz menni?

Tudom, jövő hétig még gyógyulhat, de nem nagyon bízom benne, mikor felsértettem, akkor is aprónak tünt, aztán most napok múltán is olyan, mintha friss lenne.

Van erre valami etikett, elvárás?

2020. júl. 31. 14:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Jaj, az kimaradt, porcelán körmöm van, szóval töltés.
2020. júl. 31. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem olyan "sebek" voltak az ujjaimon amit én csináltam mert rossz szokásom hogy le szedem a bortt az ujjaim körül elég brutálisan. De lehetett vele menni simán meg csinálta annyi hogy néha csípett kicsit ha mondjuk fertőtlenítette vagy ilyesmi. Ki birhato volt.
2020. júl. 31. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszer kettétört keresztbe a stiletto körmöm az egyik nagy ujjamon, vérzett rendesen. Nem túlzok, széltől szélig felszakadt a saját körmöm is. A körmös 2 nap múlva tudott vállalni, addigra bezöldült. Lekenegette rendesen és épített rá egy új körmöt. Könnyeztem, mikor kötött a lámpa alatt, mert akkor még a nagyon forrósodó zselét használta.

Ha erre tudott építeni, a tiédre is tud.

2020. júl. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!