Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet olyan iskolatáskát...

Hol lehet olyan iskolatáskát venni, ami gimiseknek való?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék egy új hátizsákot venni a jövő évi tanévre. Több helyen is keresgéltem, de nem találtam annyira az én koromhoz illő táskát. Tudtok olyan oldalt(lehet web,de "sima" bolt is) , ami megfelel a következő elvárásaimnak?

~16 éves lánynak való legyen,ne Frozenes(csatolok egy képet,az a táska pl. nagyon tetszik, de külföldről hozzák csak be,kB 7000 Ft szállítás)

~ Magyarországon legyen raktárjuk(vagy boltjuk)Ne kelljen több ezret a szállításra szánni

~Megfelelő méretű legyen! Beleférjen egy nagyobb méretű tankönyv is, esetleg kisebb zsebek

~az árat tekintve csupán annyi, hogy ne legyen horroráron( nagyon nagyon maximum 20-25 ezer forint, de azt már sokallom)

Tudom, hogy nagyon sok elvárásom van, de Ti hátha tudtok egy jó boltot.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat(és linkeket) , további szép napot!

és a kép a kék álomtáskáról:

[link]

2020. júl. 30. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi eddig az ecipo-ről rendeltünk táskát, ahol, 10000 Ft felett ingyen van a szállítás(legalábbis tavaly így volt). Egy hét alatt kiszállították a táskám, rendesen volt becsomagolva, kupont kapsz a rendelt terméked mellé. Márkás táskáktól kezdve sokféléig nagy a választék. A csatolt képedhez hasonló fazonút is láttam már, de sajnos így fejből nem tudnék márkát sem mondani rá.
2020. júl. 30. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A Glami nevű oldalon rengeteg táska van, amit csatoltál ahhoz is láttam már hasonlót. Érdemes szétnézni!
2020. júl. 30. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!