Szerény lányoknak/nőknek való a karika orrpiercing?
Figyelt kérdés
Jelenleg van piercing az orromban már 10 éve, nagyon szeretném kicserélni egy vékony karikára.
Csak nem tudom hogy néznének rám az emberek. Elég visszahúzódó és csendes vagyok. Ugyanakkor szép nőnek tartanak, visszajelzesek alapján. Be merjem vállalni vagy ne?
28/N
2020. júl. 28. 15:25
A kérdező szavazást indított:
Mehet a karika
Felejtős a karika
43 szavazat
1/11 anonim válasza:
Én gondolatban leírlak, ha netán látlak.
2/11 anonim válasza:
Semmi köze a személyiségednek a piercingekhez. Ha te úgy tartod magad szépnek, akkor miért is ne? :)
3/11 anonim válasza:
Te döntésed senki nem fog ettől utálni, viszont kevésbé leszel vonzó sokak számára nem mint ember, hanem mint partner jelölt.
4/11 A kérdező kommentje:
3-as válaszolónak:
Már férjnél vagyok :)
2020. júl. 28. 16:04
5/11 anonim válasza:
Azért írtam le mert sokaknak nem tetszik:)
Őt kérdezd meg akkor szerintem, az a legtisztább.
6/11 Metionin válasza:
Persze. A lényeg, hogy neked tetsszen. Próbáld ki, aztán ha mégsem jön be, visszacseréled az előzőre.
7/11 anonim válasza:
Mehet a karika. Én is azt viselek szerény léttemre. :D
9/11 anonim válasza:
Olyan szép kis köves, pici karikák is vannak már. Simán vállalhatod. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi, bevallaltam :)
Kis vékony szolid, de mégis vagány.
2020. aug. 20. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!