Hülyén néz ki a műszempilla, ha amúgy a bőrömre nem kenek fel semmit?
Figyelt kérdés
Nagyon szép bőröm van, mivel ápolom, pattanásaim sincsenek, és emiatt is nem szeretném kenegetni semmivel. A szemöldökömet megcsinálom mindig, ezen kívül szempillaspirált használok, de szeretnék valamilyen természezesebb hatású műszempillát venni. Nem nézne ki bénán, tekintve, hogy a bőröm természetes, de esetleg a szempillán látható, hogy nem eredeti? Nem nagyon láttam még olyat, aki magában, szemhéjpúder vagy egyebek nélkül tett fel volna.2020. júl. 26. 15:49
2/6 anonim válasza:
Ferfi vagyok, ugyhogy lehet, h hulye vagyok ehhez, de nekem nagyon bejon az, amikor egy lany nem az a tipikus agyon sminkelt plazacica, hanem visszafogottabb, termeszetes , de muszempillaja az van🤪
F25
4/6 anonim válasza:
Tényleg nagyon visszafogott, akkor nem. Mondjuk én egy minimális barna szemhéjpúdert is tennék fel hozzá.
5/6 anonim válasza:
Bőrödet nem kell sminkelned, de egy szemsminket csinálnék hozzá. Valami szemhéjpúder, tus, szemceruza (nem feltétlen egyben).
(bár szerintem mindenhogy közönséges a műszempilla)
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki hülyén. Én a szememet nagyon ritkán szoktam sminkelni, és akkor is csak maximum egy vékonyabb tusvonal vagy ceruza. Volt műszempillám is és akkor sem tettem másként. Nekem így tetszett, de én előtte sem használtam mást a szememre, mert igazából nekem magamon soha nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!