Van itt sminkes akinek papírja van róla? Milyen márkákkal dolgozik egy profi sminkes?
Kedves kérdező kezdő vagy?most állsz neki a smink fortélyainak? Én nem végeztem még tanfolyamot de tervezek a közel jövőben, egyépként a nyx nem luxus márká még, a mac sokkal drágább mint a nyx, külföldön a nyx az drogériás márka, nálunk sajnos viszont a drogéria polcain nem kaphatóak csak külön nyx boltban a westendben, mac is csak külön boltban kapható ami valóban már luxus árkategoriáju, és a többi termék főként külföldön elérhetőek.
A drogériában elérhető termékek mint a revolution is egy jó kis márka főként palettákban, a catrice is egy viszonylag jó kis márka de messze nem hoz ki olyan jó palettákat mint a revolution és luxus márkák közt is van silány termék, és sok drogériás termék veri a luxus árkategoriákat pigmentáltságra, szerintem sokkal jobbak elérhetőbbek sok a választék, gyakorlat teszi a mestert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!