Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nők! Mit gondoltok, arról ha...

Nők! Mit gondoltok, arról ha agy férfi nyakláncot hord?

Figyelt kérdés

2020. júl. 23. 09:20
A kérdező szavazást indított:
ellenszenves/visszataszító/béna
tetszetős/megnyerő/vonzó
attól függ, milyen nyaklánc meg hogy néz ki az akin van
43 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

a harmadikra szavaztam

indoklás: egy bőrlánc például szexi, de egy sátánista jellel ellátott visszataszító

megint más kérdés pl a keresztelőre kapott aranylánc, vagy bérmilyen lánc aminek története van

2020. júl. 23. 10:39
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Számomra csak az a vonzó, ha a férfi semmilyen ékszert nem hord karórán kívül, természetesen ha házas akkor jeggyűrűt. Én nem gondolok semmit azokról akik férfi létükre ékszert hordanak, nekem viszont soha nem tetszett. A párom is csak karórát és a jeggyűrűjét hordja.
2020. júl. 23. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem tetszik
2020. júl. 23. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Engem taszit, de nem a vilag dol ossze ettol.
2020. júl. 23. 14:10
 5/10 anonim válasza:
A bőrszíj egy medállal tettszik de a láncok visszataszítóak
2020. júl. 25. 22:08
 6/10 anonim válasza:
0%
A feminin, meleg vagy zakkant férfiak hordanak nyakláncot. Egy férfi legyen férfias, ne hordjon ékszert
2020. júl. 25. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, remélem csak egy troll vagy. :D Kérdésre: rengeteg férfi hord és hordott is ékszert, amióta világ a világ, nem értem miért olyan idegen dolog ez pár ember számára. Azt megértem, ha valaki úgy amblokk nem szereti az ékszereket, de azt, hogy azon a tenyen lovagolunk, hogy az viselő férfi....édes istenem...
2020. júl. 25. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sirok a 6oson 😂😂😂
2020. júl. 26. 00:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hordok,de van nyakláncom.Unokatesóm ékszerész,és ő készítette.Egy 1,5cm átmérőjű bikafejet ábrázoló arany medál.

Amúgy őszintén szólva sosem gondolkodtam ezen, le..arom,hogy ki mit gondol róla.

Ha kedvem lesz,vagy hordani akarom,akkor fogom.

Egyébként azért nem hordom,mert útban van,és nem nagyon szeretem,ha kalimpál rajtam valami.A gyűrűmet meg azért nem hordom állandóan,mert a nagy sebességgel forgó gépek használata során veszélyes lehet.

2020. júl. 27. 20:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
ha nem az a hüvelykujj vastagságú "arany" lánc amit a cigányok szoktak többségbe hordani. Akkor rendben van.
2020. aug. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!