Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek évnyitóra jó ez...

Szerintetek évnyitóra jó ez az összeállítás? Mert én ilyenben fogok menni.

Figyelt kérdés
Nyitott fehér blúz, fekete mini szoknya fehér harisnyával, füstös szemek, fekete-lakozott fűzős sportcipő, csillogóra festett közepes méretű körmök.
2010. aug. 3. 10:22
1 2
 11/17 anonim válasza:

Szerintem pedig tökéletes!

Mert extra!

Én is valami extrát fogok kitalálni évnyitóra, szeretnék kitűnni - jó értelemben!

2010. aug. 3. 11:32
 12/17 A kérdező kommentje:

Idézem: ,,Szerintem pedig tökéletes!

Mert extra!

Én is valami extrát fogok kitalálni évnyitóra, szeretnék kitűnni - jó értelemben!"

Ez nagyon jó válasz, tetszett.

2010. aug. 3. 11:39
 13/17 anonim válasza:
Főleg szerintem a körmök jók. Nem tudom, miért lenne "sok".
2010. aug. 3. 11:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha nem nagyon kivágott a blúz,ahogy írtad, akkor az jó, a szoknya is jónak tűnik ezek alapján. Egy testszínű harisnya elég hozzá.

Ha nem nagyon csilli-villi az edzőcipő, akkor elmegy szerintem, bár tényleg jobb lenne a magassarkú, vagy balerinacipő, de ha más nincs, akkor ez még nem olyan nagy gond. :)

Ne sminkeld túl magad, egy visszafogott lakk elég, meg visszafogott smink (úgyis gondolom meleg lesz, és sokáig fog tartana, és leolvadna).

2010. aug. 3. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért, hanyas a lábad?

Amúgy szerintem tökéletes, testszínű harisnya, és egy kisebb fajta szemkiemelés lenne jó. Ne nagy füstös szemek mert lefolyik.

2010. aug. 3. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Milyen ízlésed van neked?:O

Omfg.

A blúz még oké,de nem kell hogy kint legyen az egész melled.

Miniszoknya? Esetleg kicsivel térd fölé érő.

Fehér harisnya?:O Az nem csak kislányoknak való?

Sportcipő? Remélem nem gondoltad komolyan. Sportcipő szoknyához... fujj

A smink az még oké.

2010. aug. 3. 14:37
 17/17 anonim válasza:
ez így oké, csak miniszoknyához és blúzhoz ne vegyél fel sportcipőt!
2010. aug. 12. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!