Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olyan parfümöt tudtok ajánlani?

Olyan parfümöt tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Ami igazi nőies, dögös, pasivadító illat. Nem kislányos cukormáz illatra gondolok.
2020. júl. 14. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Issey miyake
2020. júl. 15. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Tudok egy boltot ajánlani a neve NOTINO. Van egy csomó parfüm náluk, internetes oldalról is lehet rendelni, de nyílván előtte szeretnéd az illatát is érezni, úgyhogy látogass el az egyikbe ami közel van hozzád.
2020. júl. 15. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

Yves Saint Laurent: Opium a barna uveges,sodrott kotel van kozepen. Doboza arany,levelek vannak rajta

Kenzo :elephant

Spice bazaar

2020. júl. 16. 00:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi első és utolsó a választ!
2020. júl. 16. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
En irtam volna neked meg egy jot, de ugylatom, hogy neked nem felel meg minden. Mi az, hogy csak az elso es utolso?:,D Hat dragam hanyagold a parfumot es gyurj inkabb az illemre.
2020. júl. 16. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok a drágád! Igazán lehetnél te is kedvesebb akkor talán figyelembe vettem volna a válaszod. De mivel nem a kérdésemre válaszoltál, így mit köszöntem volna meg? 😂🤦🏽‍♀️ Illem? Illedelmes vagyok a kedves, segítőkész emberekhez. Nem azt kérdeztem, hogy hol találok parfumot. A notinot én is ismerem, mindent onnan rendelek. Még nincs olyan illatú parfümöm ami igazán dögös lenne. Csak virágos, púderes. Ezért is kérdeztem meg, mert gondoltam lesz olyan aki tud ebben segíteni. Lett is. Köszönöm nekik a választ hétfőn megyek is a douglasba kipróbálni őket.

Szép estét!

2020. júl. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!