Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajak piercing - mennyi idő...

Ajak piercing - mennyi idő még begyógyul?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap előtt csináltattam, és tudom hogy a teljes gyógyulás több hónap, viszont nekem elég vastag az alsó ajkam, oda csináltattam oldalra, és azóta be van dagadva, kívül semmilyen gyulladás jelét nem tapasztalom, belül viszont fehéres körülötte, mintha gennyes lenne, vagy ez normális? Fertőtlenítem rendesen ahogy tudom és tisztítom is bár eléggé fáj. Amúgy szalonba csináltattam piercingessel.
2020. júl. 13. 08:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Hagyott rá extra szárat, hogy be tudjon dagadni?

A duzzanat általában pár napig tart, aztán lemegy.

Ne piszkáld.

A titániumot nem kell csavargatni, csak az orvosi fém tud belenőni, ilyet meg felelős piercer nem tesz be elsőre pont emiatt.

2020. júl. 13. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!