Bordó ruhához milyen színű körmök, illetve smink illik?
Valamiért nekem most egy meleg türkiz vagy egy aqua zöld köröm jutott eszembe.
De lehet, hogy csak én vagyok túl extrém.
Ha vissza fogottabbat szeretnél, akkor szerintem egy nude árnyalatú, esetleg tejeskávé színű köröm megfelelő lenne, kis kövekkel :)
Smink is lehet nude-os, ha nagyobb alkalomra mész esetleg füstösebb (fekete vagy a barna árnyalatai).
Szem formától és típustól is függ.
Esetleg ruhával meg egyező árnyalatu köröm,vagy egy sötétebb barna,vagy ha nem szereted a körmödón az erős színt egy francia,vagy egy baby boomer,smink att fugg mi tetszik az arcodon a szemed vagy a szad,ha szemhagsulyos akkor vekony tus,melyito vonalban eldolgozott barna,esetleg mozgo szemhejra egy natur halvany rozsaszin,szempilla spiral,es akkor ehez valami nude ruzs egy kis szajfenyel felturbozva ami optikailag dusitja az ajkakat.
Piros rúzs is sztem illene hozzá,de akkor csak szempilla spiralal emeld ki a szemed meg egy halvany szemhejpuder is bele fér, ha pirositot szereted jobban ne vidd tulzasba, ha bronzositos vagy inkabb akkor valami fenyeset vekonyan eldolgozva, kis highliter szemzugba,kupido vonal ajaknál, arc csontnal és tuti jo lesz.
Köszi
Akkor odafogyelek majd erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!