A bb krém lekopik?
Figyelt kérdés
Pl reggeltől estig fent marad vagy edzés közben (nem izzadom le)? Mennyire tartós? És mivel, hogyan lehetne tartósabbá tenni?2020. jún. 11. 20:41
1/3 anonim válasza:
Semmivel se jobb mint egy alapozo. Edzes kozben ne kenj ilyeneket az arcodra,ne tomitsd el polusokat. Bocs h nem feltetlen a kerdesedre valszpltam
2/3 anonim válasza:
A tartóssága kb.semmivel se jobb, mint egy 1500ft-s alapozóé, viszont jobb hatással van az arcodra, mivel van benne hidratáló krém. Én sem ajánlom edzés közben felrakni, de ha nagyon szeretnéd akkor tedd fel. Úgy fogod leizzadni, jogy rajta fog maradni csak néhány helyen kicsit csurogni fog(annyira nem lesz vészes). De ha teszel rá mattító púdert akkor tovább fent is fog maradni és nem lesz annyira vészes izzadáa után sem. Mattító púderból pedig a Maybelline-t ajánlom, abból pedig a Masterfix-et. De egyébként szerintem az összes ilyen 'loose' púder jó rá,ami ugye az a porszerű.
3/3 anonim válasza:
BB krém nyáron szokás használni,főként olyan jo ami tartalmaz fényvédőt, egyépként szerintem egy vizálló tartosabb alapozó jobban mgfelelne neked,és a vizálott ne úgy érsd hogyha beugrasz a medencébe se jön le hanem ha izzadsz,és kis víz cseppek kerulnek az arcodra ki birja,vagy csak nagyon minimalisan kenődik el,persze ezt us erdemes vekony puderal fixalni vagy sminkfixalo spay-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!