Műkörmös lányoknak/hölgyeknek mennyire volt nehéz, illetve mennyi ideig tartott és mennyire sikerült megszokni a műkörmöt?
Engem nem zavarnak, pedig rendszeresen sziklát mászom, futok, úszok, küzdősportra járok (krawmaga), általában a házimunkák "undibb" részét (mosogatás, wc pucolás, lefolyó tisztítás) én vegzem egyszóval elég aktív életet elek, de még sosem ért "műköröm-baleset". Tisztálkodásnál végképp nem zavar, ugyan úgy meg lehet fogni a wc papírt és semmi sem lesz "koszos".
Mondjuk a babapopsi törles esetében nem tudok nyilatkozni, nincs gyerekem. De az biztos, hogy nem mernek ugyan ilyen hosszú körmökkel babázni, mert néha azért előfordul, hogy belekapok valamibe.
Nekem nem szokott bajom lenni vele, ami zavaró tud lenni az a kő úgyhogy azt nem szoktam bele rakatni.
#5 nee 😂
Egy dolgot nem tudtam megszokni, az az aprópénz felvétele😊
M-L körmökkel vezettem a háztartást, láttam el a gyerekeket, tavaly nyáron szedettem le az utolsó karmokat.
Talán annyi a másabb, hogy ezerszer jobban figyelek a köröm alatti tisztításra, ha van műköröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!