Nagy baj lesz ezzel?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma csinaltattam egy orr piercinget oldalra. Kis potty tudjatok, viszont nekem eleg nagy orrom van, ha ertitek mire gondolok es nem mindegy hogy helyezkedik el benne a piercing, van aki lentebb rakja van aki az fontebb. Na nekem az orr vonalam fent van elegge es en oda szerettem volna, ott a legelőnyösebb nekem..viszont felek hogy nagyon fentre szurattam ea kesobb a karika nagyom csunya nagy lesz benne.szerintetek? tudok majd karikat rakni bele ugy hogy az ne legyen undorító?2020. jún. 4. 17:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem tudsz. Az csak neked fog undorítónak látszódni addig amíg el nem hiszed hogy milyen vagányan nézel ki vele. 😎😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!