Mivel sminkeljek elsőre?
18 leszek nemsokára, és még soha nem sminkeltem magam.
Nem akarok sokat használni.
Esetleg szempilla spirál és valami a szemeim alá, meg rúzs.
DM-ből tudtok ajánlani termékeket?
A szempillám rövid, szinte nem is látszik.
A szemeim alatt picit kékes az arcom. Fogalmam sincs miért. (Erre bármilyen tanácsot megfogadok, nem csak smink)
A bőröm világos, a szám picit sötétebb.
Az ajkaim tetszenek is, szerintem az a legvonzóbb az arcomon.(nem tudom számít-e)
Nem akarom mindennap sminkelni magam..csak majd ha úgy alakulna.
Esteleg valamilyen videóst tudtok ajánlani? Aki egyszerűen sminkkel? Angolul is lehet.
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok ezzel kapcsolatban. :)
Köszönöm szépen.
Arcápolási termékek? Maszkok? Bármi!
Szerintem elsőre bőven elég lesz a szempillaspirál, korrektor es egy visszafogott nude szemhéjfesték. Azért legyen szerintem rúzs helyett szemhéjfesték mert a szád színét úgyis szereted.
A szem alatti kékes színre pedig színkorrekció kene ami annyit tesz, hogy veszel egy narancsos árnyalatú krém terméket (lehet korrektor, rúzs akármi) es egy keveset beleütögetsz az érintett területbe utána pedig teszel rá egy kevés a bőröd színével egyező korrektort.
Szempillaspirálból nyugodt szívvel tudom ajánlani a Maybelline Lash Sensationalt, abból is én jobban preferálom az Instenbe Black kiadást. Kb. 2500 forint. De mivel lehet, hogy nem akarsz rögtön ennyit költeni egy szempillaspirálra, ezért esetleg az Essence Lash Princess szempillaspiráljait érdemes kipróbálni.
Egyébként itt olvashatsz véleményeket a termékekről: [link] (ez az általam említett Maybelline Lash Sensational)
[link] (ez pedig az általam jobban preferált Instense black kiadás)
Itt vannak az Essence Lash Princess szempillaspirálok is: [link]
Egyébként én 1,5 éve használom a Maybelline Lash Sensationalt, nagyon meg vagyok elégedve vele. DM-ben is megtalálod szerintem, de én inkább azt ajánlom, hogy ha emellett döntesz, akkor inkább a Rossmannban vedd meg, mert én úgy tapasztaltam, hogy amíg a DM-ben nincs fóliázva, a Rossmannban fóliázva van. (bár lehet, hogy más városban a DM-ben is van fóliázva, nem tudom)
Rúzsok közül inkább matt, vagy fényes érdekelne? Én nem nagyon használok fényeseket, szóval nem tudok ajánlani olyat, de mattot igen. Az egyik ilyen a Maybelline Superstay Matte Ink Liquid rúzs. Matt, nagy a színválaszték, kb. 2500. Nagyon tartós rúzs. Én imádom. Vélemények: [link]
De ha olcsóbb kategóriában szeretnél venni, akkor ott az Essence This Is Me ajakrúzs. 900 ft körül van, de én pl. épp kifogtam az akciót, így 400 Ft ért tudtam venni párat. :D [link] Közepesen matt hatású, ha jól tudom az összes rúzs nude-abb hatású, de ebben nem vagyok biztos. Nem olyan hú de tartósak, viszont szerintem ár-érték arányban tök jók.
Ha enyire nincs szempillád akkor műszempilla.
Alapozobol L'Oreal infelitible és korrektora.
Ruzsbol L'Oreal balmain, vagy Trend it up pure nude.
Szájfény essence shine shine vagy trend it up-os.
Szempilla spiral maybeline false lift.
Maybeline fit me púder.
Revolution szemhéjpuder palettái.
Szemoldokceruza maybeline slim pencil.
Tusbol revolution filces tusa.
Szajkontur ceruza trend ut up márka.
Bronzosito Pszichyals formula markatol.
Beuty blender Real Techques.
Maszkokbol iszaposakat ajanlom, de Vichy termékei nekem beváltak.
Alverde szemceruza se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!