Devries bby kérdése:
Kézfertőtlenítővel lehet ápolni a frissen lyukasztott fület?
Figyelt kérdés
Nincs otthon gyógyszertári alkohol, de végülis a kézfertőtlenítő is 70% alkohol.2020. máj. 29. 15:29
1/9 anonim válasza:
nincs otthon esetleg betadine? nem hiszem hogy ez valami nagyon jó lenne rá
2/9 anonim válasza:
Igen, tekintve, hogy nagy része alkohol.
3/9 anonim válasza:
Hát ő, nem hiszem hogy ajánlott, mert rajta is van, hogy csak ép bőrfelületen használjuk.. Szerintem akkor már inkább vodkával, de technikailag a nyáladdal is 'jó', ha annyira nincs semmi.
4/9 anonim válasza:
3.-ra ne hallgass!
Nyál??? Fertőző!
5/9 anonim válasza:
Én nem ajánlanám. Nekem ez erősen allergén.
6/9 anonim válasza:
5.-re.
Nekem meg a mogyoró.
SOHA, SENKI, NE EGYEN MOGYORÓT!
Az méreg!
7/9 anonim válasza:
A kézfertőtlenítő nem sebkezelésre való! Azzal az ép bőrfelületről lehet eltávolítani a kórokozókat. Ha mégis megpróbálnád, rohadtul csípné.
8/9 anonim válasza:
Se a kézfertőtlenítő, se az alkohol nem megfelelő rá! Piercing kezelésére két dolog alkalmas, Betadine oldat vagy Octenisept spray.
9/9 anonim válasza:
Elég rossz ötlet,clairesbe kaphato fül kezelőt használom amit gyakran ujraveszek,és a már több éves lyukasztot fúlemet azzal ápolom, ha akar 1 evig nem hordok fúlbevalot es kicsit nehezebb be rakni avval kezelem le és sokkal jobb igy kevesebb az eselye hogy be gyullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!