Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fel szokták hívni a szülőket...

Fel szokták hívni a szülőket piercing előtt a tetováló szalonban?

Figyelt kérdés
Ugye kell nyilatkozat és oda kell írni a szülő elérhetőségét ha 18 év alatti. Felszokták hívni vagy nem?

2020. máj. 25. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem is fogadunk 18 alattit.
2020. máj. 25. 19:42
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem 16 évesen lett először piercingem, igaz csak a fülemben egy hélix, de a kutya se hívta a szüleimet vagy kért nyilatkozatot.

Aztán olyan 20-21 voltam, mikor lett mellbimbó piercingem, hát frufruval szemüveggel, fogszabályzóval kb. 15-16-nak néztem ki, akkor se érdekelt senkit az ilyesmi.

2020. máj. 25. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ezt hely válogatja. Van, ahol elég nekik annyi, hogy kb. kinézel annyinak, vagy igazából egyáltalán nem is foglalkoznak vele, de az is nyilván előfordulhat, hogy kérnek nyilatkozatot, mert elvileg a legtöbb piercinges 16 év alatt egyáltalán nem is csinál, és azután is csak nyilatkozattal. De attól is függhet, hogy milyen piercingről van szó. A fül az nem olyan extrém, szóval annál kevesebb az esély, hogy problémáznak.
2020. máj. 26. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!