Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen palettát és ecset...

Milyen palettát és ecset készletet ajánlotok kezdőnek?

Figyelt kérdés

Vettem nemrég egy Revolution By Petra palettát de csomó szín nem jó, nem lehet eldolgozni vagy fel se veszi az ecsetem rendesen.

Olyan palettát szeretnék ami nem t drága, de könnyen kezelhető jól pigmentált. Akár kisebb paletták is szóba jöhetnek, leginkább valami nude-osabb vagy olyan paletta érdekelne amiből egy átlagos hétköznapi sminket lehet alkotni.

Ecsetem van keményen kettő, egy lapos fejű szemhéjpúder ecset és egy nagyon nagy satírozó ecset. Nehéz ezzel a kettővel dolgozni sajnos és kevesellem ezt a kettőt ezért gondoltam egy ecsetkészletre ami jó és mégsincs horror áron.

Aki ajánl valamit az legyen szíves weboldalt is linkelni vagy boltot, hogy hol tudom beszerezni, illetve örülnék ha cruently-free termékek lennének.

2020. máj. 24. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Essence kilences palettái: Be You Tiful, Follow Your Heart, Love what you do, ezek felérnek a profikhoz. De csak az ilyenek, a pici műanyagdobozosok már gyengébb minőség.

Vagy Sleek paletták.

Őket Müllerben tudod beszerezni.

Ha jöhet külföldről rendelés is, akkor azt mondom hogy a Morphe a legjobb. Paletták és ecsetek terén is. Sokszor vannak 50%os kedvezmények is. Pont főleg ecsetszettekre és palettákra.

[link]

2020. máj. 24. 15:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Morphe-nál kell a szállítási költségen bármi mást fizetni?
2020. máj. 24. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:
szállítási költségen kívül*
2020. máj. 24. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, EUn belülről jön, nem vámolják meg meg semmi ilyesmi.
2020. máj. 24. 16:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm 😊
2020. máj. 24. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Pink Pandán nézz körül, ott minden cruelty free és egész jó termékek vannak ott.

Ecsetkészletet sajnos nem tudok ajánlani, én egyesével vettem az ecseteimet, de a legtöbb az Essence. Nem voltak drágák és jó minőségűek, szóval ha nem csak készletben jöhetnek szóba az ecsetek, akkor ezeket tudom ajánlani.

Palettából pedig a Sleek szerintem is jó, azt én is ajánlom, illetve azt még hozzátenném, hogy a Revolutionnek is vannak jó palettái, pl. a Flawless. (Tudom, hogy írtad, hogy nem vált be az a Revolution paletta, de vannak jó palettáik is.)

És hogy a jövőben nagyobb eséllyel el tudd kerülni, hogy rossz terméket vegyél - legyen szó bármelyik márkáról - előtte nézd meg krémmánián a véleményeket, az alapján azért látszik, hogy mi mennyire jó.

2020. máj. 25. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Pink Pandáról rengeteg rosszat hallottam. Köztük azt is hogy hamisítványokat is árulnak. Illetve lejárt terméket is a vevőre sóznak.

A by Petra palettám is törötten érkezett sajnos és a doboza eléggé megvolt nyomorítva.

Illetve azt is hallottam és tapasztaltam is hogy túl van árazva több termékük is.

Egyesével ecsetet nem szeretnék venni mert úgy túl drága lenne sajnos.

2020. máj. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!