Csak én érzem cikinek, ha egy lány direkt nagyobbra rúzsozza a száját?
Ha igényesen van megcsinálva, tehát nem feltűnő és nincs totál túltolva, szerintem semmi baj nincs vele. Ha bármilyen amcsi modellt, celebet megnézel-akár a feltöltés mellett is-, nekik is így varázsolnak szebb ívű, "csókosabb" ajkakat.
Viszont én is látok borzalmasakat, azok valóban roppant kínosak.
Én még nem láttam élőben olyan nőt, akinek ne látszott volna a vonal.
Szerintem csúnya. Olyan hatást kelt, mint amikor 6 évesen anyu rúzsával kikentem magam.
Insta képeken, sok-sok filterrel nem lehet észrevenni, de természetes fénynél élőben azért elég szembetűnő a különbség.
4-es vagyok,ez még lemaradt:
A profi sminkesek is más sminket készítenek eseményre/fotozósra és mást hétköznapra.
Múltkor láttam egy csajt tökeletes Insta sminkben. Egy képen tényleg gyönyörűen mutatott volna, de a pláza mozgólépcsőjén nevetségesen nézett ki a 2 cm alapozó-primer-korrektor-bronzisító-pirosító-highlighter + erős szemsmink+ erős rúzs, ami miliméterekkel nagyobbra volt festve mint az eredeti ajka.
Nekem az a véleményem, hogy élőben csúnya. Egyébként meg a husos szájú, vagy feltöltött szájú instalányokon mutat jól. Képeken. Élőben lehet rajtuk is nevetséges.
Egyébként normál szájon, mint pl nekem van, hát ordít róla a vonal. És nem azért, mert béna vagyok.
Egész pontosan már 2016 óta divat, amióta a Jenner majom tizenévesen feltöltette, és előtérbe nyomták azzal, hogy a szülei még bőven nagykorúsága előtt lazán megengedték neki.
Nyilván az Instatrendeket követő tinik, illetve a plasztikaellenesek rajzolják, nagyobbra kontúrozzák, - így teszik nagyobbá beavatkozások nélkül.
Szerintem is undorító, hogy mindenki páviáns*gget akar a szájából.
Egyáltalán nem dekoratív, inkább visszataszító és igénytelen.
Főleg, hogy erre az egész őrületbe újabban még vizes hatású, csillámos szájfényekkel is ráerősítenek, amitől hányigerkeltően lotyós lesz a végeredmény, akár egy felfújt lufi.
Legalább azt vésnék az eszükbe, hogy ha már nagy ajkakat akarnak, a matt őrület még mindig előnyösebb egy húsosabb ajaksziluetthez.
Meg vannak győződve arról, hogy ettől zenék lesznek, pedig be kell vallanom, hogy: NEM, nagyon nem.
Akinek alapvetően bájos arca lenne vékonyabb ajkakkal, elcsúfítja magát.
+ Szerintem ez az egész kultusz eleve ostobaság.
Ugyanis bármilyen formájú és vastagságú ajak lehet szép, amennyiben tökéletesen illeszkedik a “gazdájához”.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!