Lányok! 15 éves fiú vagyok, és piercinget akarok a köldökömbe! Szerintetek esztétikus hozzá a köldököm?
2010. júl. 30. 08:38
11/17 anonim válasza:
:DDDDDD Hát ez kurv@ nagy lol!!!!Köszönöm ezt, a kérdést, feldobtad a napomat:)
12/17 anonim válasza:
ezen jót röhögtem. vicces gyerek lehetsz :D:D
L/17
13/17 anonim válasza:
azthittem h ez egy orluk xĐ
amugy szerintem nm kéne..ocsmányul néznél ki vele..
14/17 anonim válasza:
vki küldje már be fuckyeahgyakorikerdesekre :D
15/17 anonim válasza:
pfú komolyan mondom amikor behozta a képet megijedtem. el kellett takarnom a szemem. amikor másodszor ránéztem röhögőgörcsöt kaptam. félelmetesek a képek. még mindig a hatásuk alatt állok. bocsi. am meg ne legyél már ilyen homár.
17/L
16/17 anonim válasza:
Az előttem szólókkal ne foglalkozz! Volt 1-2 értelmes, a többi csak cikizni tud. Tisztelet a kivételnek, természetesen. :)
Szerintem igenis VAN olyan srác, akinek van köldökpcje, és olyan "ránézel és orgazmus" pasi. XD Nem tudom, amúgy hogy nézel ki, de a köldököddel nincs gond. De mondjuk borotválni tényleg ajánlott, úgy jobban mutat a pc benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!