Érdemes elkezdeni a beauty vloggerkedést, ha már jelenleg is rengeteg reklám célú csomagot kapok cégektől?
Főként isntgramra posztolok, és ezért fizetnek, ha egy terméket egy képen viselek, vagy videóban használok. Például az Avon, vagy a Physicians Formula.
Nézek több beautyvloggert is például Markó Rebeka, vagy Dragos Karin, de úgy érzem, én jobban tudnám csinálni, és a követő táborom is nagyobb lenne
Szerintem nyugodtan belevághatsz, de ha csak azért tennéd, hogy még több ingyen cuccokat küldjenek, akkor nem érdemes. Ha ezek a cégek felkeresnek téged, gondolom tudsz valamit, tehát ha meg tudnád fogni youtube-n is a közönséget, akkor nincs vesztenivalód.
Amit viszont a 3-as is írt érdemes megfogadni. Persze pénzért csinálod, mert meg kell térüljön az energiabefektetés, de ne csak ezzel akarj megélni, mint néhány influencer, aki át van esve a ló túloldalára. Szerintem sok negatív példa van fenn, és emiatt könnyű kritikát levenni, és jobban csinálni náluk.
De azzal gyorsan adj fel, hogy olyan termékeket is dicsőítsz jövőbeli együttműködés reményében, amik rosszak. Ennek nincs helye sehol.
ha nem próbálod meg, sosem derül ki, hogy mit tudnál elérni vele. ha már eleve van egy komolyabb követőtáborod, ami miatt már most is támogatnak, akkor elég könnyű felfuttatni egy YouTube csatornát is. aztán a közönség majd eldönti, hogy mire tart igényt.
az viszont réges-régi tapasztalat, hogy a tömegek általában nem a minőségi és értékes tartalomra vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!