Valakinek van tapasztalata a Rude Cosmetics palettáival?
Eddig nem igazán hallottam erről a márkáról (magyar forrásokban egyáltalán nem találkoztam velük), - viszont ahogy nézegettem, valami elképesztően gyönyörűek a palettáik, és cruelty free, - így kedvem támadt beruházni egyre kezdésnek.
Az ára alapján is abszolút középkategória (kb. 5000 Ft egy paletta), tehát nem egy olcsó, gagyi low budget valaminek tűnik.
A swatchok alapján is meggyőző.
Kinek van tapasztalata a termékeikkel? Mennyire pigmentáltak és tartósak a festékek? Milyen másik márkához/kategóriához lehet hasonlítani a formulájukat?
Notino vélemények:
Szerelem első látásra! Gyönyörű és intenzív színek. Már az első réteg nagyon intenzív a szemhéjon. Könnyű vele dolgozni, gond nélkül fel lehet vinni a szemre. Csak ajánalni tudom! 💗
Gyönyörű, mindenkinek ajánlom
Imádom ezt a palettát!
Zseniális paletta, vetekszik high-end márkák termékeivel. Bátran ajánlom!
Csak 5 csillagos értékelései vannak, én is tervezek rendelni egyébként a márkától, engem meggyőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!