Szemhéjtus hogyan tudnám könnyen meghúzni?
A szemed végét hosszabbítsd meg de az ne legyen túl hosszú 0,5-1cm legyen ha nem akarsz átmenni B**ch-be.. Egyébként filces tussal lehet a legkönnyebben cicaszemet húzni pl. ez:
Milyen fajta tust használsz? Csak mert ez is számít, nekem pl. folyékony tussal sehogy nem akart sikerülni, zselés tussal pedig már elsőre egész szépen sikerült. Szóval először találd meg azt a típust, amivel neked a legkönnyebb dolgozni.
Én úgy szoktam tusvonalat húzni, hogy meghosszabbítom az alsó szemhéjam vonalát, majd meghúzom a vonalat a szempillatőnél és a kis farkinca végét összekötöm vele. És eközben próbálom minél kevésbé kifeszíteni a bőrömet, mert ha nagyon kifeszített bőrre rajzolom, akkor ahogy elengedem, már máshogy fog állni egy kicsit.
De ezt elég nehéz így írásban elmagyarázni, szóval én inkább azt ajánlom, hogy nézz meg 1-2 videót erről YouTube-on, nekem ez sokat segített. Meg ott arra is találsz megoldást, ha esetleg rejtett szemhéjad van, vagy bármi más, ami miatt esetleg más módon lenne érdemes tusvonalat húzni.
Én ezt használom, itt a csomagban adnak hozzá ecsetet is, ami szerintem teljesen jó.
De pl. az Essence tusecsete is jó lehet, ha neked az kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!