Szerintetek biztonságos oldal a kellinsilver ékszer shop?
Egy délkoreai gyártó weblapja. A gyártó 10 éve létezik, eléggé picike cégnek tűnik, de ha kézműves, akkor nem is lesz nagyobb.
Az oldal biztonságos, nem ál oldal. Az, hogy a rendelés mikorra ér ide, nos, más kérdés. Ferihegyig relatív gyorsan ér ki, de hogy onnan... :D
Szia kérdező, rendeltél végül is innen?Én néztem,szépek, de ki tudja, nem vágnak e át, Dél Koreából küldik..
Azt írja:Nem vagyunk felelősek az elveszett vagy kézbesítetlen megrendelésekért, amelyeket hibás vagy hiányos címekre küldünk.
Nekem nem túl biztató..
Kedves hármas!
Nem, végül nem innen rendeltem.
A Muru jewelryről érkezett a nyakláncom. Gyönyörű, és a minősége is kiváló. 1 hét volt kb, amíg megérkezett
A cég londoni egyébként, és ahogy láttam, elég népszerű.
Nézz körül ott, szerintem megéri:)
Nem, ezüstöt rendeltem. Bankkártyával fizettem.
Szerintem megérte, nekem főleg azért, mert már nagyon rég kerestem ilyen medállal láncot, de itthon nem találtam.
Megnéztem a kínálatot, de csak olyan aranyláncot találtam, ami medállal van, nekem,kicsit vastagabb kellett volna ,medál nélkül.De jó az oldal amúgy.
Te hogy találtál rá?Én csak magyar weboldalakat találok.
Angolul írtam be a Googlebe :)
Júliusban még volt ezüst, hogyha nem sürgős neked, nyugodtan néz körül később is szerintem :D
Bocsi, tényleg félreolvastam :D
Remélem találsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!