A szemhéj tetoválás milyen?
Figyelt kérdés
Nagyon elgondolkodtam rajta mostanában. De nem akarnék feketét, mert az túl erős/feltűnő, a barna színű vékony vonalú sokkal természetesebbnek tűnne szemhéj tetoválásbólnekem, viszont nem tudom, hogy egyáltalán lehet választani e színt is? Plusz mennyibe kerül? Fájdalmas? Megéri? Biztos, hogy nem lesz gáz/rossz az eredmény? Mennyi ideig marad meg? Nektek mi a tapasztalatotok?2020. máj. 2. 00:54
1/8 A kérdező kommentje:
Plusz csak 18 éves vagyok, és olvastam egyszer egy olyan szöveget, hogy túl fiatalok ne csinaltassnak, mert sokat változik a szemük még (ezt egy 16 éves lánynak irtak, nekem sem kéne/szabadna?:( )
2020. máj. 2. 01:00
2/8 anonim válasza:
Nekem van, már majdnem 5 éves. Nem kopott.
Nem fájt. Epiláláshoz hasonló érzés kicsit. Lehet színt választani. Nagyon jól válaszd meg hogy kihez mész. Szemnél nem szedik ki lézerrel ha nem tetszik, csak pigment off-al.
Az ára általában egy jó tetoválónál 40-80 ezer forint között mozog.
3/8 anonim válasza:
ha jó állást akarsz, akkor kihagyod
4/8 anonim válasza:
3.
Ez hulyeseg. Az emberek eszre se veszik ez nem egy telikar tetovalas es senki nem ilyen regimodi mar.
Gondolom a kerdezo egy szolid kis tusvonalra gondol nem pedig teljes szemhej tetovalasra.
5/8 A kérdező kommentje:
egy nagyon visszafogottat szeretnék, amit aligha lehet észrevenni; csak szolidan. Szóval ha nem tetszene végül, akkor nem lehet visszacsinálni sehogy, igaz? (úgy értem ugyanúgy működik mint egy rendes tetoválás)
2020. máj. 3. 00:18
6/8 anonim válasza:
De ki lehet szedetni de csak pigment off eljárással.
Egy alkalom 30-50 ezer forint és valószínű minimum kettő kelleni fog hozzá.
7/8 anonim válasza:
A rendes tetoválást is el lehet tünteni egyébként. 😊
8/8 anonim válasza:
Allítólag már féltartósat is lehet csinaltatni, ami kb 5 éven belül eltűnik. Pont ezért, mert sokat változik az ízlése az embereknek. De nem tudom biztosra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!