Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek menő ha a barátnőt...

Szerintetek menő ha a barátnőtöknek piercingje van?

Figyelt kérdés
Én 20F, ő 20L

2020. ápr. 26. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ hogy hol.
2020. ápr. 26. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
De semmiképp nem menő.
2020. ápr. 26. 13:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Fülpiercingre gondolok.
2020. ápr. 26. 13:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
sok dologtól függ
2020. ápr. 26. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Lehet hogy szép, de menőnek nem menő.
2020. ápr. 26. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Ebbe mi lenne a menő? Egyébként most már szerintem az a "menő" hogy ha valakinek nincs
2020. ápr. 26. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
Elismerem, hogy bizonyos stílushoz szinte nélkülözhetetlen, de nem tesz senkit menővé önmagában. Nekem nem tetszik lényegében sehol. Bizonyos helyeken pedig a hányinger kerülget
2020. ápr. 26. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki tetszik, akkor az😊

Az a fő, hogy neki tetszen.

21/L/piercer

2020. ápr. 27. 06:32
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez a baj a mai dolgokkal ,sokaknak csak azért vannak bizonyos dolgaik ,vagy épp azért csinálnak bizonyos dolgokat ,mert menőnek hiszik,hol ott semmi szükség rá,vagy épp még nem is jó.Személy szerint nekem a menő szó nem létező fogalom ebben a formában,mivel valami azért menő azok körében ,akik ezt használják mert ők többnek hiszik valamiben magukat,hol ott ez nyilván valóan nem létező dolog,ráadásul sok esetben azt hiszik ,hogy ettől ők szebbek is akár,pedig ez néha nagyon nem igaz! Semmilyen dolog sem jó ,ha már azért "készül" ,hogy "menő" legyen. Az meg megint más tészta ,hogy van neki,nyilván ez is attól függ ,hogy hol,milyen és mennyire ízléses.
2020. máj. 5. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!