Szerintetek menő ha a barátnőtöknek piercingje van?
Figyelt kérdés
Én 20F, ő 20L2020. ápr. 26. 13:50
3/9 A kérdező kommentje:
Fülpiercingre gondolok.
2020. ápr. 26. 13:52
5/9 anonim válasza:
Lehet hogy szép, de menőnek nem menő.
6/9 anonim válasza:
Ebbe mi lenne a menő? Egyébként most már szerintem az a "menő" hogy ha valakinek nincs
7/9 anonim válasza:
Elismerem, hogy bizonyos stílushoz szinte nélkülözhetetlen, de nem tesz senkit menővé önmagában. Nekem nem tetszik lényegében sehol. Bizonyos helyeken pedig a hányinger kerülget
8/9 anonim válasza:
Ha neki tetszik, akkor az😊
Az a fő, hogy neki tetszen.
21/L/piercer
9/9 anonim válasza:
Ez a baj a mai dolgokkal ,sokaknak csak azért vannak bizonyos dolgaik ,vagy épp azért csinálnak bizonyos dolgokat ,mert menőnek hiszik,hol ott semmi szükség rá,vagy épp még nem is jó.Személy szerint nekem a menő szó nem létező fogalom ebben a formában,mivel valami azért menő azok körében ,akik ezt használják mert ők többnek hiszik valamiben magukat,hol ott ez nyilván valóan nem létező dolog,ráadásul sok esetben azt hiszik ,hogy ettől ők szebbek is akár,pedig ez néha nagyon nem igaz! Semmilyen dolog sem jó ,ha már azért "készül" ,hogy "menő" legyen. Az meg megint más tészta ,hogy van neki,nyilván ez is attól függ ,hogy hol,milyen és mennyire ízléses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!