Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A körmömről mindíg lepattan a...

A körmömről mindíg lepattan a körömlakk és vele együtt a körmöm is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
van pár sima körömlakkom itthon legalább 10- 15 évesek még anyukámé volt régen . azzal szoktam festeni a körmömet de 2-3 nap után lepattog és néha jön vele a rendes körmöm is, mit csináljak? valami házikészítésű köröm erősítőt tudtok? , mert ugye karantén van és nem tudok elmenni a boltba venni..

2020. ápr. 22. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Megfelelő táplálkozás
2020. ápr. 22. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

1. Ne hasznalj 10-15 eves, anyukadtol megorokolt koromlakkot.

2. Youtube-on talalsz egy csomo homemade koromerosito videot, ahol mindenfele otthon talalhato cuccot osszekutyulnak es abban aztatjak a kormocskeiket.

3. Lakkozas elott hasznalj alaplakkot, a vegen pedig fedolakkot.

4. Lehet online is rendelni, akar drogeriakbol (amik nyitva vannak egyebkent is) koromlakkot

5. Ha mar karanten van, inkabb ne lakkozz, hanem pihentesd a kormeidet, hogy meg tudjanak erosodni.

6. Az is lehet, hogy a lakk valamelyik osszetevoit nem birod, vagy rosszul reagalsz ra.

2020. ápr. 22. 13:33
 3/5 A kérdező kommentje:
kösz
2020. ápr. 22. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Körmöt belsőleg lehet erősíteni, kívülről nem. Elhalt szaru, tehát nem sziv be semmit, amit rákensz. Helyes táplálkozás, vitaminok, esetleg szepsegvitamin, és ahogy nő a körmöd, az lesz majd erősebb. Kb 3-4 hónap mig lenő egy teljes körömfelületnyi hossz :)
2020. ápr. 22. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem amikor sok zöld teát ittam, illetve haj-bőr-köröm kapszulát szedtem nagyon szépen megerősödtek a körmeim. Előtte ugyan ilyen problémám volt, mint neked (bár sokkal fiatalabb körömlakkokkal, azt meg kell hagyni), illetve ha véletlen beütöttem az ujjam, akkor máris szakadt fel a körmöm. Szóval valami vitamin/építőeleme hiányzik.
2020. ápr. 23. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!