Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akinek nem bírta a füle a...

Akinek nem bírta a füle a bizsukat hozzá tudta vhogy szoktatni?

Figyelt kérdés
Ha igen hogy?
2010. júl. 27. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem bírja...csak annyi a lényeg, hogy ne használd folyamatosan és éjszakára mindig vedd ki. Mondjuk, ha suliba, vagy munkába akarod használni...reggel beteszed...aztán mikor hazaérsz rögtön kiveszed. Ennyi.
2010. júl. 27. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
A bedugóját kend be szintelen körömlakkal akkor nem lesz bajod tőle. Nekem bevált bizsunál és ezüstnél is.
2010. júl. 27. 13:41
 3/5 anonim válasza:
Allergiás vagy rá. Csak olyat vegyél, ami nikkelmentes, attól semmi bajod nem lesz.
2010. júl. 27. 13:47
 4/5 A kérdező kommentje:

a körömlakkos nem jött be

lehet belenyugszok és csat ezüstöt és szilikonosot fogok hordani csak az a baj h az ezüst drága a szilikonos meg kevés helyen van kis választékkal

azért azt a kiveszem-beteszem módszert még megpróbálom de szívesen fogadok még tippeket vevő vagyok bármelyikre és köszönöm szépen az eddigi válaszokat is (:

2010. júl. 27. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én hozzá tudtam szoktatni...nekem mindíg bevérzett a bizsuktól meg be is gennyesedett... Aztán kicsit késöbb vettem bizsut..először 1 héten csak 1szer 1 napra raktam be, nehogy baj legyen...aztán kb 1 hnap múlva már 2-3 napot is kibírt benne a fülem...azóta meg tele vagyok fülbevalókkal..minden nap más...és eggyátalán nem gyullad már be tőle a fülem.....tudom kicsit hülyén hangzik ez a mdszer.de nekem bevált... :) Rem segítettem .... Egyébként...ha már az első próbánál begyullad, akkor aloe-val szoktam bekenni...az nagyon jó...csak utánna legalább 1 hét pihi :)
2010. júl. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!