Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mon Guerlain vagy Lancome...

Mon Guerlain vagy Lancome Lavie est Belle parfümhöz hasonló illat?

Figyelt kérdés
Ez az a két parfüm, ami nagyon megfogott. Nagyon tartósak és imádom az édeskés, vaníliás illatukat, viszont egy idő után már mindkettőt túlzottan édesnek, fojtónak éreztem. Esetleg van ezekhez az illatokhoz hasonló, kissé tavasziasabb, frissebb illat ami tartós is?

2020. ápr. 8. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem a Mon Guerlain pont egy tavasziasabb édes illat, a kimondottan édesek mind inkább téliek.

Esetleg ezeket nézd meg: D&G pour femme, Armani Code

2020. ápr. 8. 17:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak nekem ezek az illatoktavasszal nagyon erősek, ezért keresek valami másik megoldást. Köszönöm szépen! :)
2020. ápr. 8. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az édességük is zavar, vagy túl füstösnek/fűszeresnek találod őket nyárra? Minden esetre ezek viszonylag hasonló, édesebb kategóriájúak, némely enyhén fűszeres-fás, viszont nem fojtogatóan, így nyárra is megkockáztatnám őket. Persze a személyes kémiától függ minden:

- Lancôme Trésor La Nuit

- Lancôme Trésor La Nuit Nude

- Burberry Her

- Armani Code for Women

- Armani Sí Passione

- Mugler Aura

- Alexandre.J Zafeer Oud Vanille

- Marc Jacobs Decadence

2020. ápr. 16. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!