Hány darab körömlakkod van?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 21:21
11/22 anonim válasza:
2 fekete
1 vörös
3 rózsaszín
1 kék
1 krémszínű
1 fehér
1 világoszöld
2 ezüst
1 arany
2 átlátszó
1 lila
és még rengeteg beszáradt
12/22 anonim válasza:
19, de abban van néhány díszítő + 3 alapozós
14/22 anonim válasza:
Huhh,mivel rákaptam a műköröm csinálgatáshoz,rengeteg körmös cuccom van.de szerintem 80 körömlakkom biztos van. :D
15/22 anonim válasza:
piros, citromsárga, narancssárga, zöld, kék, lila, rózsaszín, vörös, fekete, fehér.
20L
16/22 anonim válasza:
kb. 30-35. A barnán és a szürkén kívül mindenféle színem van:)
17/22 anonim válasza:
1 kék, 1 csillámos kék, 2 világoszöld, 1 vörös, 1 narancssárga, 1 citromsárga, 1 bőrszínű, 1 fehér, 1 gyöngyházas barna, 1 gyöngyházas fekete, 1 sima fekete, 1 rikító rózsaszín, 1 gyöngyházas lila, 1 sötétlila, 1 csillámos skarlát, 1 csillámos sárga, 1 átlátszó, 1 bugyirózsaszín, 1 csiilámos lilás-rózsaszínes, 1 hosszú csillámos, asszem ennyi :D
tehát 21. 14/L
20/22 anonim válasza:
nagyon nagyon soooook :) mindennaő festem műköröm hosszuságu a körmöm stb..::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!