A smink tényleg csodákra képes?
Szerintem lehet előnyös is a smink, de én személy szerint fölöslegesnek tartom. Az embernek nincs szüksége elmaszkírozni az arcát, az ugy szép ahogy van, nincs szükség semmiféle "maszkra" hogy eltakarjuk.. mintha szégyellnénk ami alatta rejlik.
Mindenkinek más a "szép", de a természetesnél semmi se szebb (szerintem).
Szerintem határozottan igen, hogyha profi készíti. Bármiylen közönséges arcból lehet vele fotómodell.
Ez mellesleg engem is vigasztal xD
15 éves vagyok. Mindent megtettem volna, csak hogy festhessem magam, de anyu mindig tiltotta, össz smink amit használok az az átlátszó szájfény. 2 éve középsulis lettem, és itt minden lány festi magát, tavaly volt úszás óránk is, és ugye ott le kellet szedni magukról a vakolatot. És amikor megláttam az arcukat, hálát adtam anyunak hogy akkor megtiltotta, és elgondolkodtam, hogy ők hogy fognak kinézni 30 évesen.
Nekem szerencsére szép börőm van, többen is mondták, igaz zsíros, de azt lemosokkal meg tudom oldani.
És addig képes csodákra amig meg nem látod őket smink nélkül, én is addig jajj de jol néznek ki meg milyen szépek, de sajnosmegláttam a valóságot, szoval alapjáraton nem képes semmire, mert ugyis meglátják az illető "természetes" arcát, vakolat nélkül.
Én úgy gondolom,hogy egy profi sminkes és a photoshop együtt valóban csodákra képes.
Itt van néhány videóösszeállítás sztárokról sminkkel és smink nélkül(Tudom,hogy írtad,hogy te is láttál párat,de eldöbbentésképpen ittvannak azok,amiken én meglepődtem:)
keira knightley-n kívűl a többi sztár nem is annyira rossz: [link]
Szóval..Az,hogy csodákra képes e döntsd el a vidik alapján,és azért mégiscsak furcsán nézünk azokra a sztárokra a vidiken,akikről hiányzik a méreg drága alapozó,rúzs/szájfény,korrektor,szemsminkek stb:))
Smink nélkül ők is hétköznapi emberek:))
/pici cutte/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!