Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A smink tényleg csodákra képes?

A smink tényleg csodákra képes?

Figyelt kérdés
Úgy értem... pl.: sok színésznőt látunk sminkkel, és smink nélkül, és gyakran látjuk, h sminkkel abszolút máshogy néznek ki... szal tényleg csodákra képes?
2008. nov. 21. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
nem képes csodákra. arra a photoshop képes. :D amúgy mihez képest csodára? vmennyit javít, de aki nem szép smink nélkül azon a smink se fog olyan nagyon sokat változtatni.
2008. nov. 21. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barátnőm, évek óta ismerem, de soha nem láttam még smink nélkül... Szép lány, de ő csak így (mindig kihúzott szemmel) érzi jól magát. Szóval ő biztos úgy gondolja, hogy a smink csodákra képes..
2008. nov. 21. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó sminkes (NEM KOZMETIKUS) által sminkelt arc teljesen más lehet,mint eredetileg! Engem is sminkeltek már nem egyszer profi sminkesek,és totál átváltozott az arcom...Nincs olyan,hogy csúnya!Mindenkinek más a szép!!!Van,aki sminkkel,van aki anélkül érzi jól magát, látja magát szépnek!Csodákra nem képes a smink,de rengeteget tud javítani, ha a hozzád leginkább illő színeket és technikákat választják!
2008. nov. 21. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nezd meg ezt az oldalt, itt frizura es smink is van egyben, ok nem sztarok, de hihetetlen a valtozas cutwalk.eu Szerintem nagyon fontos az ELONYOS smink, persze, mindenkinek jol all, es azert te is lathatod hogy a sztarok is hogy neznek ki smink nelkul.
2008. nov. 22. 02:27
 5/10 anonim válasza:
100%

Szerintem lehet előnyös is a smink, de én személy szerint fölöslegesnek tartom. Az embernek nincs szüksége elmaszkírozni az arcát, az ugy szép ahogy van, nincs szükség semmiféle "maszkra" hogy eltakarjuk.. mintha szégyellnénk ami alatta rejlik.

Mindenkinek más a "szép", de a természetesnél semmi se szebb (szerintem).

2008. nov. 22. 03:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem határozottan igen, hogyha profi készíti. Bármiylen közönséges arcból lehet vele fotómodell.

Ez mellesleg engem is vigasztal xD

2008. nov. 22. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
33%

15 éves vagyok. Mindent megtettem volna, csak hogy festhessem magam, de anyu mindig tiltotta, össz smink amit használok az az átlátszó szájfény. 2 éve középsulis lettem, és itt minden lány festi magát, tavaly volt úszás óránk is, és ugye ott le kellet szedni magukról a vakolatot. És amikor megláttam az arcukat, hálát adtam anyunak hogy akkor megtiltotta, és elgondolkodtam, hogy ők hogy fognak kinézni 30 évesen.

Nekem szerencsére szép börőm van, többen is mondták, igaz zsíros, de azt lemosokkal meg tudom oldani.

És addig képes csodákra amig meg nem látod őket smink nélkül, én is addig jajj de jol néznek ki meg milyen szépek, de sajnosmegláttam a valóságot, szoval alapjáraton nem képes semmire, mert ugyis meglátják az illető "természetes" arcát, vakolat nélkül.

2008. nov. 22. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

Én úgy gondolom,hogy egy profi sminkes és a photoshop együtt valóban csodákra képes.

Itt van néhány videóösszeállítás sztárokról sminkkel és smink nélkül(Tudom,hogy írtad,hogy te is láttál párat,de eldöbbentésképpen ittvannak azok,amiken én meglepődtem:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

keira knightley-n kívűl a többi sztár nem is annyira rossz: [link]

[link]

Szóval..Az,hogy csodákra képes e döntsd el a vidik alapján,és azért mégiscsak furcsán nézünk azokra a sztárokra a vidiken,akikről hiányzik a méreg drága alapozó,rúzs/szájfény,korrektor,szemsminkek stb:))

Smink nélkül ők is hétköznapi emberek:))

/pici cutte/

2008. nov. 23. 01:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy szolid, ízléses smink minden nőnek előnyére válna. csak az a lényeg hogy nem szabad folyton erős alkalmi sminket viselni, mert ha a környezetedben úgy szoknak meg, és lekerül a festék, nagy meglepetést okozhat, és nem pozitiv értelemben...
2008. nov. 26. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:
nagy csodákra nem,de nekem a bnőm sminkelt ki egy táncfellépés alkalmával.és mivel feketében voltunk ördögszarvval,ami villogot és piros farokkal,ezért feketére festettük ki egymást...mikor megláttam magam a tükörben nagyot csodálkoztam,fura volt és teljesen másnak éreztem magam...pedig majdenm ugyanolyan voltam mint előtte csakhát a sötét smink..)
2009. jan. 3. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!