Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen műszempilla ideális nekem?

Milyen műszempilla ideális nekem?

Figyelt kérdés

Vmi oylat szeretnék, ami nem túl hosszú (persze azért hosszabb mint az igazi), természetes, olcsó és Miskolcon is beszerezhető. Az se baj, ha nekem kell felrakni, szeretem az ilyesmiket magamnak csinálni és jó a kézügyességem. Fontos az is hogy TARTÓS legyen! Több hetet kibírjon, még akkor is ha uszodába megyek.

Ilyen feltételek mellett olyan 2000 Ft szánnék rá(ragasztóval). Persze ha ez nonszensz akkor írjatok drágábbat. Hol lehet egyáltalán műszempillát kapni?

2008. nov. 21. 16:14
 1/4 A kérdező kommentje:
És persze ha lehet NE HULLJON KI TARTÓS HASZNÁLAT MELLETT SE AZ IGAZI!
2008. nov. 21. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nos....A műszempillának 2 típusa van!Az egyik,ami egy alkalmas, pár órát bír ki, ha víz éri, feloldódik a ragasztó,és leesik!Ilyen ennyi pénzért kozmetikus tesz fel, de nem tartós!A másik a 3D-s szempilla,ami kibír több hetet,persze ez attól is függ,hogy a Te szempillád mennyire hullik, de ezt nem úszod meg ilyen olcsón!Pont valamelyik nap érdeklődtem,és 20 ezerért rakják fel ajándék szempillaspirállal!Amúgy mindegyik roncsolja valamilyen szinten a szempilládat!Én már többször rakattam fel bulira egy alkalmasat, de annyit roncsolodott,hogy amikor leszedtem, pár szempillám kihullod, de nem volt vészes!
2008. nov. 21. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagy műszempillás vagyok, olyat használok amit minden nap le kell venni és másnap újra ragasztani. Nagyon jól bírja egész nap, egyszer sem kell újraragasztani és kényelmes is. Valamint 1 hónapot kibír így az az egy szempilla a ragasztójával. egyáltalán nem drága, 700 Ft, ragasztóval együtt. Valamint a szempilla tovább is kibírja, csak ragasztót kell venni utána.. én teljes mértékben ajánlom. De amúgy lehet kapni olyat is, amit szálanként kell felragasztani, nálunk 1000 Ft, plusz a ragasztó és 6 hétig bírja. Szerintem fodrász kellékesnél lehet kapni vagy parfümériákban(nálunk itt árulják). Remélem tudtam segíteni!:)
2008. nov. 24. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, és ettől uyge nem lesz baja az igazinak?
2008. nov. 25. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!