Zselés műköröm eltávolítása magamnak?
Figyelt kérdés
Három hetente szoktam járni körmöshöz, a héten mennék újra, viszont bezárt a körmösöm és nem fogad már senkit sem semmire. Nem egy hatalmas érvágás, szóval abba nem halok bele, ha most egy ideig nincsen körmöm, viszont a jelenlegivel majd valamit kellene kezdeni. Most próbálok keresni egy másik körmöst, aki lereszelné nekem, de sajnos eddig nem találtam olyat, aki még nyitva van... Van több körömreszelő is itthon, de eddig nem mertem csak úgy nekiesni, mert nem akarok nagy kárt tenni a körmeimben.2020. márc. 17. 13:54
1/5 anonim válasza:
Reszelővel le tudod szedni magadnak, csak óvatosan csináld. YouTube-on keress rá, nagyon sok videó van róla :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem is letudod szedni csak légy türelmes és ne ess neki
3/5 anonim válasza:
Reszeld le a hosszát, meg max a színt. A többihez ne nyúlj.
4/5 anonim válasza:
Én pont ma szedtem le magamnak emiatt... hát fájt. 3 hét után már talán le tudod te is szedni, nekem már fel volt levegősödve, úgy könnyebb volt. Viszont az a 2-3 körmöm, ami bírta még a sarat borzalom volt... nem fél óra lesz leszedni, erre készülj fel.
5/5 anonim válasza:
Utolsó! Legalább baromságot ne tanácsolj!
Teljesen fájdalommentesen le lehet szedni, ha az ember lereszeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!