Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » La Rive vagy Avon parfümöt...

La Rive vagy Avon parfümöt érdemesebb venni?

Figyelt kérdés

2020. márc. 10. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
93%

Az elsőről most hallok először, de ahogy rágugliztam, valami olcsóbb Dm-es márka.

Az Avonnal kapcsolatban már korábban volt tapasztalatom, - nekem is aktuális most ez a kérdés, mert közel 5 év után függőben van egy rendelésem, szóval nagyon kíváncsi vagyok.

Az biztos, hogy első blikkre, az újságban megszagolható illat alapján nem jó ötlet azonnal a nagy, 50 ml-és verziót megvenni.

A legtöbb illatból vannak kis 10 ml-es verziók, így kezdésként azt javaslom, hogy először ilyen méretben rendeld meg a számodra szimpatikusakat, tesztelgesd, és ez alapján dönts, hogy beruházol-e rá nagyobb méretben, biztosan el fogod használni, nem fog romlásig a polcon állni, elég tartósnak bizonyul.

Ahogy tudom, elég változó az Avon kínálata. Nagyon sok illat van, ami kifejezetten egy kaptafa, ugyanaz a “tipic Avon illat egy újabb nem túl kontrasztos csavarral”, de van pár, - főleg a drágább EDP-k közül, ami meglepően jó és egyedibb fajta a Krémmániás vélemények alapján is: pl. az Attraction, Luck, Little Dress szériák.

2020. márc. 10. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Így nem lehet megmondani. A LR koppintásokat gyárt a nagyokról, az Avon meg bár "sajátot" alkot, én szinte mindben érzek valamit, így már tudom, hogy tuti Avonos. Ettől független van 1-2 nekik is, ami tetszett. A másiknál is vannak jól sikerült parfümök. Kinek mi jön be.
2020. márc. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!