Tartós alapozó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg catrice alapozót használok. A fedése megfelelő, viszont minden ruhámat megfogja, a kabátom nyaka is olyan lesz. Van estee lauder alapozóm, ami tényleg nem kenődik sehova, csak sajnos nekem túl drága, így alkalmakkor használom.

Olyan alapozót keresek, ami hasonlóan tartós, mint az estee lauder, de nem 13 ezer Ft. Ami belefér az 6-7ezer Ft. Tudnátok ajánlani terméket?

2020. márc. 3. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
essence, VFX alapozójat használtam idáig de én megvagyok velük elégedve. Fixálót is használj hogy tartósabb legyen
2020. márc. 3. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Fixálóval szerintem bármelyik lehet tartós.
2020. márc. 3. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Loreal Paris True Match
2020. márc. 3. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de a true match - tól kijönnek a pattanások :( pedig nagyon jó, de felkenés után 20-30 perccel már érzem, hogy nem "lélegzik" a bőröm.
2020. márc. 4. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
MAC alapozók, abból is a Face and Body (én azt keverem az EL Double Wear-rel sokszor), vagy pedig a Studio Fix. Ezekre sokszor van 20-25%-os akció is pl. a Douglasban.
2020. márc. 5. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
L’Oréal Infallible vált be nekem.
2020. márc. 13. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Maybeline 24 stay matte alapozoja kis puderal fixalva garantaltan ottmarad egy napig ha nem mosod le :D
2020. júl. 5. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!