Nagyon fehér bőrre alapozó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában kezdtem el magam sminkelni. Egyetlen egy bajom az alapozókkal van..hiába veszem meg a legvilágosabbat így is picit sötétebb a bőrömnél. Nagyon fehér vagyok, inkább hidegebb árnyalattal és zsírosabb bőrrel. Tudnátok nekem ajánlani alapozót?2020. márc. 3. 17:24
1/2 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg a Nyx total control drop alapozóját, ha jól tudom, annak vannak eléggé világos árnyalatai. Esetleg még a Fitt me Matte & Poreless alapozót.
2/2 anonim válasza:
Én is elég fehér vagyok. Essence, rosegold színben meg VLX alapozott használtok porcelán színben ajanlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!