Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen ez az óra?

Szerintetek milyen ez az óra?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről a karóráról?

[link]

2020. febr. 24. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Fashion brand, azaz picit túl van árazva. Sima kristály, enyhe vízállóság, "japán automata" szerkezet, sehol nem találtam konkrét típust. Ha nem merik leírni, az kb azt jelenti, hogy a legolcsóbb, max párezer forintos szerkezet van benne, ami nem feltétlenül baj, csak így kell viszonyulni hozzá. Felhívtam egy boltot, ahol forgalmazzák, fogalmuk nem volt, milyen szerkezet pontosan.

Ha jól látom, tömör láncszemek, ami plusz pont, de abból is van jobb meg rosszabb, kétlem, hogy ez a jobb volna (meglepne).

Sima kristályüveg, relatíve hamar karcolódik normális használat mellett is.

Remélem azzal tisztában vagy, hogy ez egy mechanikus (automata) óra, azaz nem olyan pontos, mint egy kvarc (elemes), illetve leáll, ha nem hordod (kb 40 óra járástartalék valszeg). Illetve kényesebb a hőmérsékletre, nem szereti, ha leejtik, odaverik valamihez, könnyen elrepedhet, eltörhet benne olyankor valami tengely, fogaskerék stb. Illetve kb 6-8 évente illik szervizbe vinni, ha sokáig akarod használni (és ez nem garantálja, hogy nem megy tönkre, mivel olcsó szerkezetről van szó).

Véleményem szerint 30 ezret nem ér, de ha ez tetszik neked, nyugodtan megveheted :) Az, hogy mi mennyit ér, eléggé szubjektív, ez még szerintem sem a "rablás" kategória. 60 ezerért már lebeszélnélek róla.

2020. febr. 24. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Ennyi pénzért nehogy megvedd.! Túl van árazva és egy gagyi márka. Én fossilt vennék a helyedbe vagy más normális márkát.
2020. febr. 24. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de a Fossil ugyanolyan fashion brand, mint a DK. Nyugodtan lepontozhatod, amit írtam, de attól még mindkettő ugyanaz a kategória. Nem teljesen értem, miért lett lepontozva az első válaszom. A lehető legobjektívebben leírtam a dolgokat. Vagy az a baj, hogy nem kezdtem el egyből szidni, mint mindenki, amikor megláttam, hogy DK? Ennél olcsóbban nem fog nagyon mechanikus karórát találni itthon. Én is írtam, hogy szerintem túl van árazva.
2020. febr. 24. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy gagyi divat cucc.
2020. febr. 26. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Gagyi divatmárka. Alin megtalálod más márkanév alatt 15 dollárért. Ha olcsó automatát akarsz akkor minimum Seiko vagy Orient.
2020. febr. 26. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!