Hogy tudom eltüntetni holnapig a penészszagot a táskámból?
Figyelt kérdés
Kölcsönadtam barátnőmnek,ám ő belerohasztotta a kajáját...elég büdi,de hál istennek látszani nem látszik rajta semmi.Holnap megyek kirándulni és fel szeretném venni,de persze így nem tudom,kimosni pedig nincs időm.Mivel tudnám "szagtalanítani"?
Megpróbálom kiporszívózni,estére kirakom szellőzni,mit tehetek még?Ha fújnék rá parfümöt?
persze ha hazajöttem,egyből mosógép és ecetes víz.
2010. júl. 23. 18:56
1/6 anonim válasza:
Szia!Szerintem sokat nem tudsz,csak kiszellőzteted,ha estelge kicsit bevizeznéd ott ahol büdösebb,azért megszárod gyorsan,vagy csak nedves ronggyal át törölgeted!
2/6 A kérdező kommentje:
oké kipróbálom.
köszi hogy írtál!
2010. júl. 23. 19:55
3/6 anonim válasza:
esetleg egy vattakorongot beecetezel és úgy végigtörölgeted a belsejét.
4/6 A kérdező kommentje:
na ez jó!és ez vajon elnyomja a szagot?
2010. júl. 23. 20:41
5/6 anonim válasza:
passz, most találtam ki :D de az ecet elvileg elveszi a bűzt, szóval szerintem 1 próbát megér, semmit veszítessz. de azért majd áruld el, h bevált-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!