Van olyan, aki csak alul szokta a szemét kihúzni?
Figyelt kérdés
Többség ugye csak felül húzza ki és alul is.
De van olyan, aki csak alul szokta?
2020. febr. 16. 09:25
2/8 anonim válasza:
Én alapból nem sminkelek. De ha van kedvem mikor megyünk valahova akkor alul szemceruza meg spriál.
Nem kell agyon maszatolni magad :)
3/8 anonim válasza:
Én, de csak azért mert annyira béna vagyok, hogy felül nemtudom kihúzni normálisan
4/8 anonim válasza:
Régen csak alul húztam ki, aztán rájöttem, hogy sokkal jobban áll (szerintem minden lánynak) ha csak felül van kihúzva. Esetleg alul is és felül is, de persze nem teljesen körbe, csak mondjuk a szemed közepéig.
5/8 anonim válasza:
Én csak alul szoktam, mert szerintem nem áll jól a felül kihúzott nekem.
6/8 anonim válasza:
Akkor csináltam így, amikor tizenéves korom elején még csak ismerkedtem a sminkeléssel. Csak barna ceruzával húztam a szempillatövemhez egy “összekötő vonalat”, - rendkívül előnytelenül állt. Úgy néztem ki, mint Billie Eilish beszívva 😂, - felül meg nem volt semmi, nem keretezte szépen a szemem. A barna színt eleve nem nekem találták ki, így örökre száműztem. Illetve természetesen ezt a festési módot is. 😅
7/8 anonim válasza:
Egyik kolléganőmnek van ilyen sminkje, hogy csak alulra odahúz egy csíkot, és pont a héten gondolkoztam el, hogy nem hiszem el, hogy tinikorunkban azt hittük, menő.
Kegyetlenül leugrik az arcról. Felül azért áll jól mindenkinek, mert a szempillákhoz illeszkedik az egész. Alul viszont nincs olyan dús szempillasor, amibe beleveszne a kihúzás, csak úgy lebeg. Minél nagyobb a kontraszt, annál jobban ugrik, pl. fekete cerka - kék szem.
8/8 anonim válasza:
Én 12 évesen, azt hittem baromi menő vagyok. Aztán szép lassan rájöttem, hogy csak kisebbíti a szemet. Ma már eszembe sem jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!