Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen műszempilla és műszempi...

Milyen műszempilla és műszempilla ragasztót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nem használtam még soha, ezért nem tudom milyet vegyek és honnan. Hányszor lehet használni? Kell valamit venni a ragasztó eltávolításához is?

2020. febr. 2. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Ragasztó terén kb. egyedül a Duo márkájú jöhet szóba. Megbízható a minősége és tartós.

Amikor tiniként akkora nagy műszempilla mániám volt, mindig Ardell-t vettem, de az Eylure is jó.

Igazából addig lehet használni, amíg szép. Az szemöldök csipesszel vagy kézzel le lehet csipegetni róla a ragasztót, micellás vízzel lehet tisztítani, és megfelelő tárolás mellett tovább használható.

DE: egy idő után meguntam, és rövid életű volt ez a láz, mert a “nagy napokon”, amikor egyébként is kapkodni kell minden egyébbel, - könnyű elszúrni, nem praktikus, - ennyit nem ér ez a procedúra.

Most valami jó minőségű mágneses verzión gondolkozom, amit egy mozdulattal fel lehet tenni.

2020. febr. 2. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem szempillással csináltatod?
2020. febr. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!