Srácként körömlakk?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok, aminek nem kéne fontosnak lennie, de tudom, hogy rögtön kapnék egy kommentet, hogy ez b~uzis. Hát :D ez nem probléma számomra.
Kb tövig vágott körmöm van. Én valami sötétebb színre gondoltam, ti milyen színt ajánlotok?
2020. jan. 21. 19:36
1/2 anonim válasza:
Ne vágd le tövig
Egyébként fekete, vörös, bordó, sötétkék
Vagy ha szereted a nude szineket, akkor az is nagyon jó, az kevésbé feltűnő, de mégis látszik, viszont nem akad meg az ember szeme rakyta azonnal
2/2 anonim válasza:
Ami tetszik, és úgy gondolod, hogy illik hozzád és a stílusodhoz. De ha konkrét színekre vagy kíváncsi, szerintem a fekete vagy a sötétkék jó lehet, legalábbis ezeket a színeket láttam már srácon. (És amúgy még csak melegnek sem gondoltam miatta :D) De tényleg a saját stílusodat vedd figyelembe, ha neked a rikító pink körmök tetszenek, akkor legyen olyan és ne foglalkozz másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!