Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vélemény erről a műkörömről? (:

Vélemény erről a műkörömről? (:

Figyelt kérdés

15/L

[link]

csakaz igazat!:D

2010. júl. 22. 02:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nővérem műkörmös azért csinálta meg ingyen.
2010. júl. 22. 13:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor jól jártál, mert én ezért egy kanyit nem fizetnék ki.
2010. júl. 22. 14:40
 13/23 anonim válasza:
Ezt egy műkörmös csinálta????????????? OMG hát nekem ha ilyet csinált volna nem hogy fizettem volna de biztos még kapott is volna egyett :D :D na jo nem...de ez tényleg nagyon ocsmány azt hittem te csináltad mert jo te még kislány vagy és akkor elmegy első próbálkozás na de hogy ezt egy műkörmös?? Hát hol szerezte a nővéred a szakmáját??Ez nevetságes.... Nagyon ronda...
2010. júl. 22. 14:49
 14/23 A kérdező kommentje:

szerintem nem ronda. :)

nekem tetszik. :)

ez csak a másodállása. :)

egyébként gyorstalpalón.

ezt egy bnőmnek csinálta:

[link]

de nekem nem tetszik :)

csak hogy tud igényes munkát is végezni..( ha már nektek ez nemaz)

2010. júl. 22. 15:58
 15/23 anonim ***** válasza:
nem tetszik.
2010. júl. 22. 16:08
 16/23 anonim válasza:

akkor kérdeznék!Az amit belinkeltél és szerinted igényes munka akkor árulja már el nekem valaki azt hogy a gyűrüs ujnál az direkt van ugy kihagyva az elején vagy az direkt vagy annak mi értelme hogy az félig meddig teljesen bevan festve a többi meg nincs

de ha ez igényes munka..... sztem kamu az egész... én biztos nem mennék hozzá

2010. júl. 22. 18:24
 17/23 A kérdező kommentje:

azért mert azt nem pontosan a készítés után csinálta.

gondolom lekopott.

hát semmi sem muszáj. :) egyébként nagyon sokan járnak hozzá. és nem egyszeri alkalommal.

szóval ízlések és pofonok .

szerintem szép munkát végez.

2010. júl. 22. 18:34
 18/23 A kérdező kommentje:

jah hoogy aaaazzzz!

hát persze h direkt!

ha nem vetted vna észre mindig a gyűrűs újjon lévő körmök mindig mások mint a többi.

2010. júl. 22. 18:36
 19/23 anonim válasza:
Nagyon pimasz vagy, kérdező, de a belinkelt műkörmök is ocsmányak. Gagyi munka, nem egyenesek a vonalak, a festékréteg sem egyenletes, csúnya ahogy van, a színek sem passzolnak. Grrrrrrrrrrrr
2010. júl. 23. 12:21
 20/23 A kérdező kommentje:
miért vagyok pimasz?:O
2010. júl. 23. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!