Mi a francia manikűr? Miben különbözik a sima lakkozástól a technikája?
ne keverjük a fogalmakat. Van a francia lakkozás, szerintem te erre gondolsz és van a francia manikűr.
A francia lakkozásnál legalább 2 lakkot használnak, az egyik jellemzően fehér, ezzel festik a köröm elejét (sablonnal, hogy mindegyiken ugyanolyan legyen), a másik meg egy fedőlakk (sokszor szintelen). Ezzel festik le az egész körmöt. Ezen felül még van, hogy magának a körömnek is adnak egy vagy több színt.
A francia maníkűrnél nem ollót és reszelőt használnak, hanem egy csiszológépet, ezzel "vágják" a körmöt. Ez azért jó, mert így a köröm jóval kisebb mértékben sérül, azaz tartósabb is lesz. Meg irányítani is könnyebb. (az olló hajlítgatja a körmöt és a vágási felületnél mikrórpedéseket csinál, valamit eléggé pontatlan is)
Bár én nem az 1.válaszoló vagyok,de sablont énis vettem már.Én rossmanban vettem.
/pici cutte/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!