Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bennetek a smink látványa nem...

Bennetek a smink látványa nem kelt olyan hatást, mintha valaki az arcára írná, hogy smink nélkül vállalhatatlanul nézek ki?

Figyelt kérdés
Ezért inkább rajzol magának egy új arcot, mert a sajátja túl ronda ahhoz, hogy kimenjen vele az utcára. Annyira nehéz elhinni, hogy sok férfi ennek még be is dől, és még szebbnek is látják tőle a nőket. Szerintem gusztustalan és hazug dolog smink.

2020. jan. 11. 18:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint te ronda vagy sminkben is, anélkül is és irigy vagy azokra, akik legalább sminkkel szebbek 😂

Hagyd már abba ezt a picsogást mert nagyon gáz.

2020. jan. 11. 19:47
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi, 11-es, valami hasonló reakcióra számítottam. :D Nem tudom, mitől picsogás, ha érdekel mások véleménye, meg hogy miért nem értenek egyet az enyémmel. Én örülök annak, hogy nem vagyok olyan ronda/alacsony önbecsülésű, hogy reggelente egy fél órás sminkelős szeánsz nélkül ne merjek kimenni az utcára, de direkt nem eköré akartam építeni a kérdést, hanem hogy általában férfiak és nők mit gondolnak, és nem rólam.
2020. jan. 11. 19:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Na a profi sminkest hagyjuk... én is voltam olyannál, aki annak nevezte magát. Hát mikor megláttam magam.. teljesen más szájat, szemöldököt csinált nekem, úszott a fejem az alapozóban, undorító volt, egyátalán nem én voltam az.

Ha ő profi sminkesnek nevezi magát, akkor én extra profi vagyok..

Én csak szemhéjtust, rúzst használok és szempillám van, alapozóra/korrektorra nincs szükségem.

Szóval ha valaki igénytelenül ki van sminkelve, akkor az nem lesz szebb, mert az gusztustalan. Meg amúgy rengeteg lány van aki nem tud sminkelni és ha ocsmányan kifestik magukat akkor ők sem lesznek szebbek.

A nem túl sok és igényes sminktől lesz valaki szebb.

2020. jan. 11. 20:00
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Jajj ne kamuzz már. A kérdésed direkt provokáció és hadsereget akartál toborozni, aki egyetért veled és együtt utálhatjátok a smink nélkül csúnya lányokat 😂

Biztos hatalmas önértékelésed lehet, ha erre vetemedtél:D magadat áltatod. De nyugi, lesz olyan pasi, aki legalább annak érdekében, hogy benyalhasson neked, egyet fog érteni. Meg olyan is, aki agresszív nőgyűlölő. Meg olyan nő is lesz még, aki olyan mint te.

Ettől eltekintve nem lesz igazad, csak egy merő ideggörcs leszel, aki fortyog, mert valakinek más a véleménye.

2020. jan. 11. 20:10
 15/22 A kérdező kommentje:
Jól van, 14-es. Most, hogy levontad a következtetésed az állításom ellenkezőjéből (mert hát én ugye hazudok), rögtön igazad lett. Ellenben velem, aki egy kérdést tettem fel, és hasznosnak találtam az olyanok válaszát is, akik nem értettek velem egyet, de legalább a kérdésre válaszoltak, és nem engem kezdtek el ekézni teljesen látatlanul. Egyébként meg milyen hadsereg? Ha jól megnézed, a többség szerint rendben van a smink. Egészségükre.
2020. jan. 11. 20:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg egy kicsit kevésbé szexistának lenni. Meg rosszindulatúnak.
2020. jan. 11. 20:29
 17/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem, mert nem vagyok h-lye :D
2020. jan. 11. 21:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is iszonyatosan rosszindulatú vagy.

Egyébként a kérdést sem értem, keveseket látok full sminkben. A többség alapozót, korrektort sem visel csak némi szemsminket (ceruza, spirál) Biztos iszonyat ronda lehet amikor barna a pillája és nem fekete....

2020. jan. 11. 22:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Bátran vállalom, hogy szeretek sminkelni. Nem használok sok terméket, a hét legtöbb napján még alapozót és korrektort se teszek, - mégis elég látványos, szemhangsúlyos, és sokak szerint brutális.

Nincs semmilyen mondvacsinált problémám magammal smink nélkül se, nem tartom vállalhatatlannak magam, - ha úgy adódik, simán kimegyek natúr arccal is az utcára. Ha nincs egy percem se készülődni, akkor egyértelmű, hogy nincs más választásom, de függhet szimplán a kedvemtől, hangulatomtól, hogy milyen sminket teszek fel, vagy teszek-e egyáltalán.

Bár valóban jóval látványosabban sminkelek a nagyátlagnál, ha lemosom, akkor sem vagyok felismerhetetlen. Egyáltalán nem kontúrozom az arcomat, ami most óriási divat, hogy agyba-főbe bronzosítanak-highlightereznek-pirosítanak, ezzel kvázi teljesen új arcot festenek maguknak (nekem eleve nagyon rosszul áll). Természetesen vannak “almácskáim”, vékony orrom, magas arccsontom, - nincs szükségem arra, hogy még rádobjak ezekre egy lapáttal, az már tényleg erőltetett lenne.

De természetesen azokat sem ítélem el, akik naponta követik ezeket a lépéseket, és mellette képesek civilizáltan, értelmesen gondolkodni és viselkedni. Mindenki mást preferál, és ez NEM azért van, mert az illető kényszeresen takargatni akarja magát. Egyszerűen EZ TETSZIK NEKI - pont!

Abszolút a két véglet vagyok egyébként. Vagy feketére mázolt szemekkel, tussal kirajzolt szemöldökkel, hangsúlyos, vastag tussal, szempillaspirállal, fakultatívan sötét-élénk vagy rózsaszínes szájjal megyek ki az utcára, vagy teljesen natúr arccal. Szeretek ezzel játszani egyébként. Viszont ha a védjegyemmé vált “teljes harci díszből” bárki arra kényszerítene, hogy spóroljam le a felét, pl. ne rajzoljam meg a szemöldököm, csak fessem ki a szempillámat egy élénk rúzs kíséretében, - akkor inkább a “meztelen” arcomat választanám a koncepció nélküli félkész helyett.

Én is jártam már egyébként “profinak” titulált sminkesnél, - és valami borzalom volt, amit rám kent. Úgy néztem ki, mint egy nyomorék kislány. Egyáltalán nem illett az arctípusomhoz, a személyes stílusomhoz, a színeimhez, - ha megkértem volna egy óvodást, még az is jobban végezte volna a dolgát.

De szerintem nem a smink gusztustalan, hanem azoknak a hozzád hasonló okoskáknak a véleménye, akik csak egy irányba képesek nézni, és a szemükben egyöntetűen “rossz, hazug, mű” mindenki, aki az általad nem ismert okok miatt vesz igénybe olyan beauty termékeket, amikre te esküszöl, hogy soha nem fogod használni.

2020. jan. 11. 23:57
 20/22 A kérdező kommentje:
Hajh, de kár, hogy átrakták a kérdésemet a szépség-divat kategóriába... Azért írtam eredetileg a szexualitásba, mert belénk van kódolva, hogy mik azok a külső jegyek, ami alapján párt választunk, és amiket a sminkkel a nők felturbózni kívánnak, ezzel (szerintem) megtévesztve a férfiakat. Erre volt kihegyezve a kérdés. Ebben a kategóriában nyilvánvaló, hogy mindenkit megbántok vele, amiért elnézést is kérek. Mint mondtam, azoknak a véleménye is érdekel, akik szeretik a sminket, de érdekelt volna, hogy hányan képviselik a másik oldalt, amit én is (ha egyáltalán képviseli valaki rajtam kívül), viszont ha léteznek is ilyen emberek, azok nem ebben a kategóriában lesznek. Szóval megértem, ha szerintetek egy hülye, rosszindulatú, beszűkült mocsok vagyok, hiszen itt most mindenki úgy érzi magáról, hogy tömegével rondáztam le a többi nőtársával együtt. (Pedig én azt mondtam, hogy a nők írják a saját arcukra a sminkkel, hogy rondák.)
2020. jan. 12. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!