Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tanuljak meg normálisan...

Hogyan tanuljak meg normálisan sminkelni?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve próbálgatom, de szinte csak a tusvonalban fejlődtem. Még a szemhéjpúdert sem tudom normálisan feltenni, nincs eleje se vége, olyan lesz a végeredmény mintha koszos lenne az arcom. Rengeteg smink videót nézek, de mindenki mással dolgozza el pl. a kontúrvonalat, így teljesen összezavarodtam a sok különféle módszerbe. Vettem szivacsokat, ecseteket de vagy ott marad élesen a vonal, vagy letörlöm, de olyan hogy normálisra sikerül a kontúrozás, olyan nincs. Vízvonallal, szempillával nincs gondom. Ja, meg a rúzs... az ilyen egyszerű műveletek fognak ki rajtam, ezzel is hadilábon állok. Valahogy nem tudom normálisan feltenni, mindig kimegy a vonalból, itt-meg ott több vagy kevesebb.

Elegem van már, nagyon szeretnék végre normálisan sminkelni de sehogy sem megy. Van valami tippetek?

2020. jan. 5. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Milyen minőségű alapanyagokkal dolgozol? Nem viszel fel egyszerre sok terméket, ahelyett, hogy "építkeznél"?
2020. jan. 6. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nézz rola youtube videókat
2020. jan. 6. 10:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Mi számít egyszerre soknak?
2020. jan. 9. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben jártam/járok olykor, de akármilyen hülyén és idegesitően hangzik gyakorlás gyakorlás, miába nézed ha nem csinálod, attól mert por**t nézel még nem csinálod, szóval gyakorolj,vegyél nagyitós tükröt avval talán jobban megy a precíz vonalak huzása,akár menj tanfolyamra,volt hogy én is idegrohamot kaptam hogy késésbe vagyok a sminkem miatt és mégse olyan lett amilyet akarok dehát ilyen ez sajnos néha nagyon jól sikerül néha abszolut rossz sok sikert.
2020. jún. 4. 17:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Már voltam tanfolyamon is, kidobott pénz volt, csak a füstös szemet tanították meg, az meg nem nagy kunszt. Az ilyen alapok mennek, de én a komolyabb sminkelést szeretném megtanulni, de az még gyakorlással sem megy :(
2020. szept. 25. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy milyen termékeket használsz! De valaki 3 év gyakorlassal tud profin sminkelni szóval ne csüggedj! Sajnos az ilyen tanfolyamok nem mindig jók, füstós szem kb alap, mint a tus, alapozozas, rozsozás ilyenek, nekem ami nem megy az a szemöldök, tus nak a huzásábol kimentem a gyakorlatbol, szineket jol tudok parositani, amugy meg ha szakmának akarod akkor kitartóbbnak kell lenned, én is agyfaszt kapok amikor nem sikerül de ez van, sok sikert hozzá, amugy mac, sephorára talán érdemes lenne félre tenned..
2020. szept. 25. 17:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :)
2020. szept. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!