Hol tudok Nyíregyházaán tetoválást csináltatni?
Figyelt kérdés
Nézelődtem a neten de nem szeretnék tapasztalatcsere nélkül sehová beesni. Ki hol csináltatta, és milyen volt a végeredmény?
Nagyon szeretnék egy tetkót a bokámhoz körbe mintha egy bokalánc lenne rajtam. szerintetek hogy nézne ki?
2010. júl. 21. 11:39
2/7 anonim válasza:
Az jól néz ki, jövőre én is csináltatok olyat. :)
3/7 anonim válasza:
Megcsináltattad a tetkód? Milyen lett? Én most fogok menni, nekem is a roscot ajánlották.
4/7 anonim válasza:
Utolsó: első vagyok, Roscoban tuti, hogy nem fogsz csalódni! Vagy ajánlom még Szenit Kisvárdán, jó árakkal dolgozik, és nagyon szépek a művei! East end tattoo
5/7 anonim válasza:
Nyíregyen jártasabb vagyok! Neked van onnan? Írhatok privátot?
6/7 anonim válasza:
Nekem egyelőre nincs tetoválásom, de ha eldöntöm, hogy mit is szeretnék és hova, akkor Szenit fogom választani. 2 haveromat például kompletten ő varrja, és nagyon jók a munkái, viszont van olyan ismerősöm is, akit Rosco tetovált, őt is csak ajánlani tudom a látottak alapján.
7/7 anonim válasza:
Ma már beszéltem Roscoval. Be kell mennem, mert olyat akarok, amit nem csinál egyből, ráadásul nagyobban kell, mint terveztem. Azt hittem Neked van, mert kértem volna képet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!